Opret lister over dagligvarer i Påmindelser på din iPhone

I iOS 17 og nyere kan du vælge Dagligvarer som en listetype i Påmindelser. Når du tilføjer varer, sorterer Påmindelser dem automatisk i kategorier for at gøre det nemmere at handle.

Opret en liste over dagligvarer i Påmindelser

For at bruge lister over dagligvarer skal du slå iCloud til for påmindelser. Konfigurer iCloud til påmindelser på alle dine enheder

1. Tryk på Tilføj liste i appen Påmindelser. Vælg den konto, du vil bruge, hvis det er nødvendigt.

På listesiden i Påmindelser skal du trykke på Tilføj liste for at oprette en ny.

2. Tilpas din liste med et navn og et symbol, og tryk derefter på Listetype.

3. Tryk på Dagligvarer.

I iOS 17 og nyere kan du vælge "Dagligvarer" som listetype i Påmindelser.

4. Tryk på OK.

Efterhånden som du føjer varer til listen, kategoriserer og omarrangerer Påmindelser dem automatisk efter type af dagligvarer – f.eks. grøntsager, kød eller frosne fødevarer.

Med en liste over dagligvarer i Påmindelser bliver varer automatisk kategoriseret, når du tilføjer dem.

Tilpas din liste over dagligvarer

Du kan hurtigt flytte et element til en anden kategori, hvis du ikke kan lide, hvor Påmindelser automatisk placerer det. Tryk på elementet, og hold nede, og træk det derefter til en anden kategori. Når du manuelt kategoriserer en dagligvare, husker din liste over dagligvarer din præference, næste gang du tilføjer den vare.

Hvis du ikke kan se den sektion, du leder efter, kan du prøve at trykke på infoknappen på det element, du vil omkategorisere:

1. Tryk på infoknappen.

2. Rul og tryk på Sektion.

Hvis Påmindelser ikke kategoriserer en dagligvare korrekt i starten, kan du manuelt vælge en sektion.

3. Vælg en sektion for varen. Hvis du ikke kan se den rigtige sektion, skal du trykke på Ny sektion med Det valgte og indtaste en brugerdefineret sektion.

4. Tryk på OK.

For at omdøbe en sektion skal du trykke på ordet på listen Påmindelser for at redigere den.