Sådan trækker du sendte beskeder tilbage på din iPhone

I Beskeder på iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere kan du trække en besked tilbage i op til to minutter, efter du har sendt den.

Træk sendte beskeder tilbage på din iPhone eller iPad med iOS 16 eller nyere

1. Tryk på en samtale i Beskeder.

2. Tryk og hold nede på den besked, du vil trække tilbage.

3. Tryk på Fortryd Send.

Tryk og hold på en besked i iOS 16 eller nyere for at se indstillingen Fortryd Send.

Beskeden forsvinder, og der vises en notifikation med teksten "Du trak en besked tilbage". Du kan trække en iMessage tilbage i op til to minutter, efter at du har sendt den.

Når du har trukket en besked tilbage, vises en meddelelse nederst i din samtale, der siger

Træk en besked tilbage på Mac

Hvis du vil trække beskeder tilbage, skal alle bruge iMessage med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere versioner. Hvis du trækker en besked tilbage, som du har sendt til en person på en ældre version af iOS, iPadOS eller macOS, kan din kontakt muligvis stadig se beskeden.