Sådan redigerer du beskeder på din iPhone

I Beskeder med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere kan du redigere en sendt besked op til fem gange inden for 15 minutter, efter at du har sendt den.

Rediger en sendt besked i iOS 16 og nyere

1. Tryk på en samtale i Beskeder.

2. Tryk og hold nede på den besked, du vil redigere.

3. Tryk på Rediger.

ios-17-iphone-14-pro-messages-conversation-edit-message

4. Foretag dine ændringer, og tryk derefter på fluebenet for at færdiggøre beskeden eller på X for at vende tilbage til den oprindelige besked.

Hvis du foretager ændringer, vises ordet "Redigeret" under beskeden. Du kan redigere en iMessage op til fem gange inden for 15 minutter, efter at du har sendt den.

ios-17-iphone-14-pro-messages-conversation-edit-message-notification-callout

Rediger en besked på Mac

Det er kun muligt at redigere beskeder ved at bruge iMessage med iOS 16, iPadOS 16.1, macOS Ventura eller nyere versioner. Hvis du redigerer en besked til en person på en tidligere version af iOS, iPadOS eller macOS, vises den opdaterede version som en anden besked, der begynder med "Redigeret til".

Vis alle ændringer, der er foretaget af en besked

1. Tryk på en samtale i Beskeder.

2. Rul til den besked, du vil have redigeringshistorikken for.

3. Tryk på ordet "Redigeret" under den aktuelle besked for at afsløre den eller de tidligere beskeder.

ios-17-iphone-14-pro-messages-conversation-edit-message-history

Når nogen har redigeret en besked, kan alle i samtalen trykke på ordet "Redigeret" for at se redigeringshistorikken.