Hvis du ikke kan finde kæledyr i albummet Personer og kæledyr i Fotos

Vent, indtil iPhone, iPad eller Mac er færdig med indekseringen af fotos og videoer af dine kæledyr. Hvis du stadig ikke kan se kæledyr i albummet Personer og kæledyr, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Fra og med iOS 17, iPadOS 17 og macOS Sonoma registrerer appen Fotos fotos og videoer af kæledyr i dit fotobibliotek og placerer dem i albummet Personer og kæledyr.

Hvis fotos og videoer af dine kæledyr skal vises i dette album, skal følgende trin først udføres på din enhed:

1. Indekser dit fotobibliotek.

2. Find kæledyrsbilleder.

Din iPhone eller din iPad skal være låst og tilsluttet strøm under registreringsprocessen. Fotos på din Mac kan registrere disse fotos, så længe du ikke bruger appen. Afhængigt af hvilke opgaver der kører i baggrunden og størrelsen på dit fotobibliotek, kan processen blive udført hurtigt eller tage op til et par dage at fuldføre.

Mens appen Fotos registrerer kæledyrsfotos, vises beskeden "Finder personer..." i albummet Personer og kæledyr. Indtil registreringen er fuldført, og kæledyrene på dine fotos er blevet identificeret, vil albummet stadig have navnet Personer i stedet for Personer og kæledyr.

Ret fejlidentificeringer, fjern personer eller kæledyr, og gør mere med albummet Personer og kæledyr i Fotos