Slå Organisator til eller fra på din iPad

Brug Organisator til at skifte størrelse på vinduer efter ønske, se flere overlappende vinduer i en enkelt oversigt, tryk for at skifte mellem apps og meget mere.

Slå Organisator til eller fra

1. Skub nedad fra øverste højre hjørne af skærmen for at åbne Kontrolcenter.

2. Tryk på knappen OrganisatorBilledtekst mangler.

En iPad med Kontrolcenter åbent og Organisator-knappen valgt.

Du kan også slå Organisator til eller fra i appen Indstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Multitasking og Bevægelser.

3. For at aktivere Organisator skal du vælge Organisator. For at slå den fra skal du vælge Fra eller vælge Split View og Slide Over for at multitaske på en anden måde.

En iPad, der viser indstillingerne for Multitasking og Bevægelser, hvor Organisator er valgt.

Læs om, hvordan du bruger Organisator på iPad

iPad-modeller, der understøtter Organisator

Du kan bruge Organisator på disse iPad-modeller:

• iPad Pro 12,9" (3. generation og nyere modeller)

• iPad Pro 11" (1. generation og nyere modeller)

• iPad Air (5. generation)

Med iPadOS 16.2 eller nyere versioner kan du bruge Organisator til at flytte apps og vinduer til en ekstern skærm fra disse iPad-modeller:

• iPad Pro 12,9" (5. generation og nyere modeller)

• iPad Pro 11" (3. generation og nyere modeller)

• iPad Air (5. generation)