Sådan slår du glidende skift til i appen Apple Music

Læs mere om, hvordan du ind- og udtoner sange i appen Apple Music på iPhone, iPad og Mac.

Sådan slår du glidende skift til på iPhone eller iPad

1. Åbn Indstillinger.

2. Tryk på Apple Music.

3. Slå glidende skift til. Hvis du ikke kan se Glidende skift, skal du opdatere din iPhone eller iPad til den nyeste version af iOS eller iPadOS.

iPhone, der viser glidende skift slået til i Musikindstillinger

Herfra kan du trække i mærket for at indstille, hvor lang tid det tager, før den aktuelle sang toner ud, og den nye sang toner ind.

Sådan slår du glidende skift til på Mac

1. Åbn appen Apple Music.

2. Vælg Musik > Indstillinger på menulinjen.

3. Klik på fanen Afspilning.

4. Vælg Afspil med glidende skift.

Herfra kan du trække i mærket for at indstille, hvor lang tid det tager, før den aktuelle sang toner ud, og den nye sang toner ind.