Funktioner i Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com

Pages, Numbers og Keynote er tilgængelige på Mac, iPhone, iPad og iCloud.com. Læs mere om funktioner, der fungerer anderledes på iCloud.com.

Arkivbegrænsninger for Pages, Numbers og Keynote på iCloud.com

• Du kan tilføje GIF-, JPEG- og PNG-billeder på op til 50 MB hver. Hvis du vil tilføje større billeder, skal du bruge Pages, Numbers og Keynote på din Mac, iPhone eller iPad. Derefter kan du se billederne i dine dokumenter på iCloud.com.

• Du kan indsætte ca. to millioner tegn i et dokument ad gangen.

• Der er ingen grænse for, hvor mange ark der kan oprettes i et Numbers-regneark. Hver tabel kan have op til 255 kolonner, 65.535 rækker og ca. 130.000 celler med data. Du kan åbne regneark, der har tabeller med flere rækker og kolonner, men du kan ikke redigere dem.

• Du kan ændre op til 100.000 celler ad gangen.

• Op til 100 personer kan se og redigere delte dokumenter samtidig.

• Du kan se dokumenter med lodret tekst, men du kan ikke redigere dem.

Funktionsforskelle i Pages på iCloud.com

Følgende funktioner i Pages på iCloud.com adskiller sig fra funktionerne i Pages på din Mac, iPhone eller iPad:

• Hvis du registrerer ændringer i et Pages-dokument, kan du åbne dokumentet med Pages på iCloud.com, men du kan ikke redigere det. Hvis du ejer dokumentet, kan du slå Registrer ændringer fra, når du åbner det i Pages til Mac, iPhone eller iPad. Læs mere om registrering af ændringer.

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.

• Mens du redigerer et arkiv, der har et 3D-objekt, vises 3D-objektet som et statisk billede, indstillingerne Afspil, Pause og Roter vises ikke, og der vises begrænsede info-indstillinger.

• Du kan se, men ikke redigere ligninger, henvisningsstreger til diagram og betingede markeringsregler.

• Tekst med farveforløbsudfyldning og tekst med billedudfyldning vises som dækkende farver.

• Brudte tekstkonturer vises som ubrudte konturer.

• Buede skygger og kontaktskygger vises som baggrundsskygger.

• Du kan ikke kopiere og indsætte sider og afsnit.

• Du kan ikke redigere sideskabeloner, ændre skabelon for en side eller genanvende en skabelon på en side.

• Du kan ikke tilføje eller afspille integrerede webvideoer.

• Mailfletning er ikke tilgængelig i Pages på iCloud.com. Hvis du åbner et dokument, der indeholder mailflettefelter, skal du være opmærksom på disse forskelle:

• Fremhævning af flettefelt vises ikke som standard.

• Hvis du klikker på flettefeltteksten, vises flettefeltfremhævning for det pågældende felt.

• Flettefelttekst kan slettes som en hel blok.

• Opdateringer om deltageraktivitet i samarbejdsdokumenter på iCloud.com kan kun ses af deltagere, der bruger Pages på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan åbne et dokument med et SVG-arkiv og få det vist, men du kan ikke åbne SVG-arkivet til redigering i et andet program.

Funktionsforskelle i Numbers på iCloud.com

Følgende funktioner i Numbers på iCloud.com adskiller sig fra funktionerne i Numbers på din Mac, iPhone eller iPad:

• Formularer i et regneark i Numbers til iPhone eller iPad er skjult, når du åbner regnearket i Numbers på iCloud.com.

• I Numbers på iCloud kan du redigere en tabel, der er knyttet til en formular, og ændringerne vises i formularen, når du åbner regnearket i Numbers til iPhone eller iPad.

• Hvis du sletter en tabel, der er tilknyttet en formular i Numbers på iCloud.com, ryddes formularen. Hvis du fletter celler i en tabel, der er tilknyttet en formular, kan formularen blive ryddet.

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.

• Mens du redigerer et arkiv, der har et 3D-objekt, vises 3D-objektet som et statisk billede, indstillingerne Afspil, Pause og Roter vises ikke, og der vises begrænsede info-indstillinger.

• Du kan se, men ikke redigere ligninger, henvisningsstreger til diagram og betingede markeringsregler.

• Tekst med farveforløbsudfyldning og tekst med billedudfyldning vises som dækkende farver.

• Brudte tekstkonturer vises som ubrudte konturer.

• Buede skygger og kontaktskygger vises som baggrundsskygger.

• Du kan ikke tilføje eller afspille integrerede webvideoer.

• Du kan ikke oprette intervalbaserede pivottabeller.

• Du kan ikke oprette øjebliksbilleder af pivottabeller.

• Du kan ikke redigere et pivotdiagrams datareferencer.

• Opdateringer om deltageraktivitet i samarbejdsregneark på iCloud.com kan kun ses af deltagere, der bruger Numbers på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan åbne et regneark med et SVG-arkiv og få det vist, men du kan ikke åbne SVG-arkivet til redigering i et andet program.

Funktionsforskelle i Keynote på iCloud.com

Følgende funktioner i Keynote på iCloud.com adskiller sig fra funktionerne i Keynote på din Mac, iPhone eller iPad:

• Du kan ikke få vist eller redigere handlingsbyg, men de forbliver i præsentationen og kan både ses og redigeres på Mac, iPhone eller iPad.

• Overgange og byg, der ikke understøttes i Keynote på iCloud.com, vises som Opløs. De originale overgange forbliver i dokumentet og kan både ses og redigeres i Keynote til Mac, iPhone eller iPad.

• Lydsporet (lyd, der er indstillet til afspilning under et lysbilledshow) afspilles ikke på iCloud.com. Lydsporet forbliver i dokumentet og afspilles i Keynote til Mac, iPhone eller iPad.

• Optaget lyd (indtaling) afspilles ikke på iCloud.com. Den forbliver i dokumentet og afspilles i Keynote til Mac, iPhone eller iPad. Hvis du redigerer dokumentet i Keynote på iCloud.com, kan det ske, at optagelsen ikke længere er synkroniseret med lysbilledshowet.

• Indstillingerne til automatisk afspilning af et lysbilledshow, når et lysbilledshow åbnes, og genstart af det ved inaktivitet, ignoreres.

• 3D-diagrammer vises som 2D-diagrammer.

• Mens du redigerer et arkiv, der har et 3D-objekt, vises 3D-objektet som et statisk billede, indstillingerne Afspil, Pause og Roter vises ikke, og der vises begrænsede info-indstillinger.

• Når du afspiller en præsentation, vises 3D-objekter som 2D-objekter, og animationer følger standarderne for 2D-objekter.

• Du kan se, men ikke redigere ligninger, henvisningsstreger til diagram og betingede markeringsregler.

• Tekst med farveforløbsudfyldning og tekst med billedudfyldning vises som dækkende farver.

• Brudte tekstkonturer vises som ubrudte konturer.

• Buede skygger og kontaktskygger vises som baggrundsskygger.

• Du kan ikke redigere lysbilledlayout, ændre layout for et lysbillede eller genanvende et layout på et lysbillede.

• Film og lyd afspilles ikke under overgangen fra ét lysbillede til det næste.

• Du kan ikke bruge Dispositionsoversigt.

• Du kan ikke tilføje et nyt live videoobjekt, men du kan redigere eksisterende live videoobjekter.

• Hvis du har et live videoobjekt i din præsentation, får det ikke adgang til dit kamera eller dine enheder, når det præsenteres.

• Dynamiske baggrunde afspilles ikke og vises som statiske billeder.

• Opdateringer om deltageraktivitet i samarbejdspræsentationer på iCloud.com kan kun ses af deltagere, der bruger Keynote på Mac, iPad eller iPhone.

• Du kan åbne en præsentation med et SVG-arkiv og få den vist, men du kan ikke åbne SVG-arkivet til redigering i et andet program.