Brug midlertidigt din gamle adgangskode, hvis du glemmer din nye iPhone- eller iPad-kode

I iOS 17, iPadOS 17 og nyere versioner hjælper Nulstilling af kode dig med at bevare adgangen til din enhed, hvis du glemmer din nye kode.

Om Nulstilling af kode

Når du ændrer din kode i iOS 17, iPadOS 17 og nyere versioner, giver Nulstilling af kode dig 72 timer, hvor din gamle iPhone- eller iPad-kode kan bruges til at få adgang til din enhed. Når du får adgang til din iPhone eller iPad på denne måde, skal du straks ændre din kode igen.

Sådan bruges Nulstilling af kode

1. Fra din enheds Låseskærm kan du prøve at indtaste din kode fem gange, indtil skærmen "[Enhed] er ikke tilgængelig" vises, og din enhed beder dig om at prøve igen senere.

2. Når du kan, skal du trykke på muligheden Glemt koden? i nederste hjørne af skærmen.

Når du er låst ude af din iPhone, kan du nulstille din enhed ved at trykke på Glemt koden?
  3. Tryk på Skriv tidligere kode.

4. Indtast din gamle kode, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at indstille en ny kode.

Når du ændrer din kode i iOS 17 og nyere versioner, kan du midlertidigt bruge din gamle kode til at låse din enhed op.

Sådan indstiller du en gammel kode til at udløbe hurtigere end 72 timer

1. I appen Indstillinger skal du trykke på Face ID og kode.

2. Indtast din kode.

3. Tryk på Lad den tidligere kode udløbe nu.

I Indstillinger > Face ID og kode kan du manuelt lade din gamle kode udløbe.