Funktioner og datakilder i appen Vejr

Læs om regional tilgængelighed og datakilder for funktioner i appen Vejr.

Appen Vejr indeholder en række funktioner, der giver oplysninger om det aktuelle vejr og vejrudsigter. Nogle funktioner er i øjeblikket ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

10-dages vejrudsigt

En 10-dages vejrudsigt er tilgængelig for de fleste lande og områder. Dataene leveres af Apple Weather. Hvis du bruger iOS 15.2 eller tidligere, kan du se en 10-dages vejrudsigt, der leveres af The Weather Channel.

Alvorlige vejrvarsler

Alvorlige vejrvarsler er tilgængelige fra nationale vejrtjenester for Australien, Brasilien, Canada, Indien, Japan, Mexico, Thailand, USA og de fleste lande og områder i Europa.

Alvorlige vejrvarsler er tilgængelige for det kinesiske fastland fra QWeather.

Nedbør for den næste time

Prognoser for nedbør for den næste time og nedbørsnotifikationer er tilgængelige for Australien, Irland, Japan, Storbritannien og USA. Oplysningerne leveres af Apple ved hjælp af data fra nationale vejrtjenester.

iPhone med en visning af oplysninger om alvorligt vejr i appen Vejr.

Luftkvalitet

Oplysninger om luftkvalitet leveres af BreezoMeter for Canada, Frankrig, Tyskland, Indien, Italien, Japan, Mexico, Holland, Singapore, Sydkorea, Spanien, Storbritannien og USA. Luftkvalitetsoplysninger for det kinesiske fastland leveres af QWeather og afspejler data fra luftovervågningsstationer.

Kort

Temperaturkort og 12-timers nedbørskort er tilgængelige for de fleste lande og områder. Kort over nedbør for den næste time er tilgængelige for Australien, Irland, Storbritannien og USA.

Kortdata for temperatur og nedbør leveres af Apple Weather. Hvis du bruger iOS 15.2 eller en tidligere version, kan du muligvis se nogle temperatur- og nedbørsdata, der leveres af The Weather Channel.

Data for luftkvalitetskort leveres af BreezoMeter og QWeather.

Læs mere om appen Vejr

Læs om, hvordan du kan bruge appen Vejr på din iPhone til at tjekke vejrudsigten for din aktuelle lokalitet eller for andre byer.

Datakilder

Webstederne er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.