Skift tidsindstillingerne på dit Apple Watch

Læs om, hvordan du indstiller 24-timers tid på dit ur, og hvordan du indstiller urskiven forud for det faktiske tidspunkt.

Sådan indstiller du dit ur til 24-timers tid

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.

2. Tryk på Ur.

3. Slå 24-timers ur til.

Sådan indstiller du din urskive forud for det faktiske tidspunkt

Du kan indstille den tid, der vises på din urskive, så den vises forud for det faktiske tidspunkt. Alarmer, meddelelser, Verdensur og andre tider vil fortsat passe til det faktiske tidspunkt.

1. Åbn appen Indstillinger på dit ur, og tryk derefter på Ur.

2. Tryk +0 min.

3. Tryk på Digital Crown, og vælg, hvor mange minutter du vil stille tiden frem.

Apple Watch, der viser en drejeknap på op til 59 minutter til indstilling af forudvisning af tid
  4. Tryk på knappen UdførUdfør.