Del GarageBand til iOS- og Logic Pro til iPad-sange til SoundCloud

Hvis du vil dele med SoundCloud, skal du gemme din sang som et lydarkiv og derefter overføre arkivet ved hjælp af SoundCloud-appen på din enhed.

Del din GarageBand-sang til SoundCloud

1. I GarageBand på iPhone eller iPad skal du trykke på Gennemse i browseren Mine sange.

2. Tryk på Vælg, og tryk derefter på den sang, du vil overføre til SoundCloud. Afhængigt af din enhed skal du muligvis trykke på knappen Mere, trykke på Vælg og derefter trykke på sangen.

3. Tryk på knappen Del.

4. Tryk på Sang for at eksportere sangen som et stereolydarkiv.

5. Vælg lydkvaliteten for lydarkivet. Du opnår de bedste resultater ved at vælge Ukomprimeret (WAV) eller Ukomprimeret (AIFF).

6. Indtast sangoplysninger, og tryk derefter på Del.

7. Tryk på Gem i Arkiver, vælg, hvor du vil gemme lydarkivet (f.eks. i iCloud Drive eller på din enhed), og tryk derefter på Gem. Vælg ikke standardmappen GarageBand til iOS, hvor dine GarageBand-projekter som standard gemmes.

8. Åbn SoundCloud-appen, og upload derefter lydarkivet.

Del din Logic Pro til iPad-sang til SoundCloud

1. I Mikser i Logic Pro til iPad skal du sørge for, at de spor, du vil inkludere i eksporten, dirigeres til hovedstereoudgangen og ikke er lydløse.

2. Tryk på projektnavnet i øverste venstre hjørne af skærmen, og tryk derefter på Eksporter.

3. Hvis du vil eksportere en del af projektet, skal du slå Entire Project Length (Hele projektets længde) fra og derefter justere værdierne i felterne Startposition og Slutposition. Du kan trykke på felterne for at redigere værdierne i boksen til numerisk indtastning.

• Hvis Cyklusfunktion er slået til, bestemmer cyklusområdet start- og slutpositionerne.

4. Vælg arkivtypen for det eksporterede lydarkiv. Du opnår de bedste resultater ved at vælge Ukomprimeret (WAV) eller Ukomprimeret (AIFF).

5. Hvis du vil angive indstillinger for den valgte arkivtype, skal du trykke på knappen Oplysninger og derefter vælge indstillingerne. Når du er færdig, skal du trykke på Eksporter for at vende tilbage til hovedeksportvinduet.

6. Hvis du vil se og angive yderligere eksportindstillinger, skal du trykke på Behandlingsoplysninger og derefter trykke på Eksporter for at vende tilbage til hovedeksportvinduet.

7. Tryk på Del.

8. Når arkivet er færdig med at konvertere, skal du trykke på Gem i Arkiver, vælge, hvor du vil gemme lyden (f.eks. i iCloud Drive eller på din enhed), og derefter trykke på Gem. Vælg ikke standardmappen Logic Pro til iPad, hvor dine Logic Pro-projekter som standard gemmes.

9. Åbn SoundCloud-appen, og upload derefter lydarkivet.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.