Sådan ændrer du et Live Photo til en video på din iPhone

Du kan vælge et Live Photo i dine album og ændre det til en video, du vil gemme eller dele.

1. Åbn appen Fotos, og gå til sektionen Album.

2. Rul ned til Medietyper, og tryk derefter på Live Photos.

3. Tryk for at vælge et Live Photo.

4. Tryk på knappen MereNo alt supplied for Image i øverste højre hjørne, og vælg Gem som video.

Hvis du er inde i et album, når du trykker på fanen Album, skal du trykke på Album i øverste venstre hjørne for at gå til hovedskærmen for Album.

Find din nye video i albummet Seneste. Live Photo forbliver tilgængeligt i albummet Live Photos

Du kan bruge iMovie til at kombinere flere videoer, der er oprettet fra Live Photos.