Brug VoiceOver på HomePod eller HomePod mini

Du kan bruge VoiceOver på HomePod og HomePod mini til at høre navnene på de betjeningsmuligheder, du trykker på. Desuden kan du bruge VoiceOver-bevægelser til at gøre endnu mere.

Slå VoiceOver til eller fra

Skift VoiceOver-indstillinger

Brug VoiceOver-bevægelser

Slå VoiceOver på HomePod til eller fra

Hvis du indstiller HomePod eller HomePod mini med en iPhone eller iPad, der bruger VoiceOver, overføres dine VoiceOver-indstillinger fra den pågældende enhed automatisk til HomePod eller HomePod mini. Du kan begynde at bruge VoiceOver med det samme.

Du kan også slå VoiceOver til, efter du har indstillet HomePod eller HomePod mini, ved hjælp af Siri eller i appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

Brug af Siri

Du kan bruge Siri til at slå VoiceOver til efter at have indstillet din HomePod eller HomePod mini.*Brug din stemme for at få Siris opmærksomhed, og sig derefter "Slå VoiceOver til."

Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac

1. Åbn appen Hjem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Tryk eller klik på HomePod, og tryk eller klik derefter på knappen IndstillingerKnappen Indstillinger.

3. Vælg Tilgængelighed.

Tilgængelighed vises før Analyse og forbedringer på indstillingsskærmen for HomePod
  4. Vælg VoiceOver.

VoiceOver vises øverst på indstillingsskærmen for Tilgængelighed
  5. Slå VoiceOver til.

Indstil Talehastighed, Interval for tryk to gange og Lyddæmper

Du kan justere disse indstillinger for at finjustere din VoiceOver-oplevelse.

VoiceOver er aktiveret, Talehastighed er indstillet til 50 %, Interval for tryk to gange er 0,25 sekunder, og Lyddæmper er slået til
  • Talehastighed: Juster talehastigheden for VoiceOver.

• Interval for tryk to gange: Angiv, hvor lang tid der må være mellem to tryk for at VoiceOver registrerer et dobbelttryk.

• Lyddæmper: Tillad, at VoiceOver skruer ned for lydniveauet ved afspilning på HomePod eller HomePod mini, når VoiceOver taler.

Brug VoiceOver-bevægelser

Du kan udføre disse bevægelser øverst på HomePod eller HomePod mini:

• Tryk eller træk fingeren for at høre navnet på betjeningsmuligheden under fingeren og vælge den.

• Tryk to gange for at bruge den valgte betjeningsmulighed, eller Afspil/Pause, hvis der ikke er valgt en betjeningsmulighed.

• Dobbelttryk og hold nede, når en betjeningsmulighed til lydstyrke er valgt for at ændre lydstyrken kontinuerligt, mens du holder fingeren nede.

• Dobbelttryk og hold nede, når Afspil/Pause er valgt, for at bruge Siri, eller du kan bruge din stemme for at få Siris opmærksomhed.

• Tryk tre gange for at springe den sang over, der afspilles i øjeblikket.

• Tryk fire gange, mens du lytter til en afspilningsliste eller et album, for at gå tilbage til den forrige sang.

* Tilgængeligheden af Siri samt af funktioner og kommandoer varierer efter sprog og efter land og område.