Hvis du ikke kan blive medlem af en gruppe med delte adgangskoder

Du skal muligvis opdatere din enhed eller acceptere invitationen til gruppen i Adgangskoder i appen Indstillinger.

Grupper med delte adgangskoder

Grupper med delte adgangskoder er en nem og sikker metode til at dele adgangskoder og loginnøgler med din familie og andre kontakter, du har tillid til. Når du er medlem af en gruppe med delte adgangskoder, foreslås adgangskoder og loginnøgler, der deles i gruppen, automatisk, når du logger ind på websteder eller i apps.

• Vælg, hvilke adgangskoder du vil dele, og slet dine adgangskoder fra gruppen når som helst.

• Alle i gruppen kan tilføje adgangskoder, og alle delte adgangskoder holdes synkroniseret på alle medlemmers enheder.

• Den person, der opretter gruppen, kan tilføje eller fjerne andre medlemmer eller slette gruppen. Du modtager en notifikation, hver gang andre inviteres til gruppen. Du kan til enhver tid forlade gruppen – og når du forlader den, tager du dine adgangskoder og loginnøgler med dig.

Hvis du modtager en invitation til en gruppe med delte adgangskoder

Når nogen føjer dig til en gruppe med delte adgangskoder, har de mulighed for at give dig besked via Beskeder. Når du trykker på iMessage-invitationen, bør det føre dig til Adgangskoder i appen Indstillinger (eller Systemindstillinger på Mac), hvor du kan se og besvare invitationen.

Hvis Indstillinger eller Systemindstillinger ikke åbnes, eller du ikke kan blive medlem af en gruppe med delte adgangskoder:

• Opdater din iPhone, iPad eller Mac til den nyeste softwareversion. Accepter derefter invitationen igen i Adgangskoder i appen Indstillinger (eller Systemindstillinger på Mac).

• Du kan have modtaget en invitation fra en person, som du ikke har gemt i Kontakter. Hvis du er sikker på, at du kender og har tillid til denne person, kan du acceptere invitationen i Adgangskoder i appen Indstillinger (eller Systemindstillinger på Mac).

Opdater din iPhone, iPad eller Mac

Når du flytter en adgangskode eller loginnøgle til en gruppe med delte adgangskoder, kan du kun se denne adgangskode eller adgangsnøgle på en enhed med iOS 17 eller nyere, iPadOS 17 eller nyere eller macOS Sonoma eller nyere. Når du bliver medlem af en gruppe med delte adgangskoder, bør du opdatere alle dine Apple-enheder for at sikre, at dine adgangskoder og loginnøgler er tilgængelige overalt.

Besvar invitationen i Indstillinger eller Systemindstillinger

1. Åbn Indstillinger (eller Systemindstillinger på Mac).

2. Rul ned, og vælg Adgangskoder.

3. Vælg Gruppeinvitationer, og vælg derefter Vis på invitationen.

I Indstillinger skal du trykke på Adgangskoder og derefter trykke på Gruppeinvitationer for at blive medlem af en gruppe med delte adgangskoder
  4. Vælg Accepter for at blive medlem af gruppen (eller afvis invitationen).

Hvis du ikke genkender den person, der har inviteret dig til gruppen med delte adgangskoder

Du bør ikke acceptere en invitation til en gruppe med delte adgangskoder fra nogen, du ikke kender eller har tillid til. I stedet bør du afslå invitationen i Indstillinger (eller Systemindstillinger).