Navngiv en gruppetekstbesked på din iPhone, iPad eller iPod touch

Med iOS og iPadOS kan du navngive dine gruppetekstbeskeder og tilføje et foto, så gruppen er nemmere at finde.

Sådan navngiver du en gruppetekstbesked

Du kan navngive en iMessage-gruppebesked, så længe alle bruger en Apple-enhed, f.eks. en iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan ikke navngive SMS/MMS-gruppebeskeder eller iMessage-samtaler med kun én person.

Åbn iMessage-gruppebeskeden

Tryk på gruppesymbolerne øverst i beskedtråden. Hvis du har iOS 14 eller en tidligere version, skal du trykke på symbolerne øverst i tråden og derefter på infoknappen.

iPhone med en visning af infoknappen i en gruppetekstbesked

Tryk på Vælg navn og foto

Indstillingen Vælg navn og foto står med blåt under gruppesymbolerne og navnene på personerne i tråden.

Husk, at du kan navngive iMessage-gruppebeskeder, men ikke SMS-/MMS-gruppebeskeder. For at du kan navngive en gruppetekstbesked, skal alle bruge en iPhone, iPad eller iPod touch.

iPhone med en visning af, hvordan du ændrer navn og foto for en gruppetekstbesked

Føj et navn og foto til gruppen

Når du har angivet navnet på gruppen, skal du trykke på knappen Kamera for at tage et foto. Eller du kan vælge et foto, du allerede har. Du kan også vælge en emoji eller Memoji som dit gruppefoto.

Tryk på OK, når du er færdig.

iPhone med en visning af, hvordan du føjer et navn og et foto til en gruppetekstbesked