Sådan gør du, hvis meddelelsen Opladning udsat vises på din iPhone eller iPad

Hvis din iPhone eller iPad er i et meget varmt eller koldt miljø, kan den muligvis ikke oplades. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Med iOS 16 og iPadOS 16 bliver opladningen udsat, når din enhed bliver for varm eller for kold. Denne meddelelse vises på låseskærmen og under Indstillinger > Batteri: "Opladning udsat. Opladningen genoptages, når [enhed]-temperaturen igen er normal."

Følg disse retningslinjer for at genoptage opladningen af din enhed så hurtigt som muligt. Hvis din enhed:

• Er for varm, skal du flytte den til et køligere sted, f.eks. væk fra direkte sollys.

• Er for kold, skal du flytte den til et varmere sted.

• Er i brug, skal du låse skærmen eller sæt den på vågeblus.

iPhone-låseskærm med meddelelsen Opladning udsat.

Få flere oplysninger om styring af temperaturen på din iPhone eller iPad