Køb af AppleCare+

Få ubegrænset beskyttelse mod skade som følge af uheld, hardwaredækning, prioriteret support og mere med AppleCare+.

applecare-products-homepod-apple-tv-4k-macbook-pro-14in-ipad-pro-11in-iphone-14-pro-iphone-14-pro-max-apple-watch

Køb en aftale til din enhed

Få dækning til en hvilken som helst af dine berettigede enheder med AppleCare+.

Få dækning

Du kan købe dækning med AppleCare+, når du køber din enhed, eller i et begrænset tidsrum efter købet.

Hvis du ikke kan se, om det er muligt at få dækning med AppleCare+, kan du tjekke, om din enhed er berettiget.

Ikke alle produkter og købsmuligheder er tilgængelige i alle lande eller områder.

Hvad er dækket?

Få mere at vide om AppleCare+ og berettigelse til dækning.

Hvis du stadig har brug for at købe AppleCare+, kan du kontakte Apple-support.

Fordelene ved Apples begrænsede garanti og AppleCare+ gælder som supplement til de rettigheder, der er fastsat i forbrugerlovgivningen.