Apple-sikkerhedsopdateringer (25. januar 2005 til 21. december 2007)

I dette dokument beskrives sikkerhedsopdateringer til Apple-produkter, der blev udgivet fra 25. januar 2005 til 21. december 2007.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på Apples websted om produktsikkerhed.

Vigtigt: I dette dokument beskrives kun sikkerhedsopdateringer til Apple-produkter, der blev udgivet fra 25. januar 2005 til 21. december 2007. Du kan finde oplysninger om nyere sikkerhedsopdateringer i denne artikel.

Køb af Mac OS X

Du kan finde oplysninger om køb af Mac OS X (klient) her. Du kan finde oplysninger om køb af Mac OS X Server her.

Softwareopdateringer til Mac OS X kan fås via:

PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Sikkerhedsopdateringer (25. januar 2005 til 21. december 2007)

Link med navn og oplysninger – Udgivet til – Udgivelsesdato

Sikkerhedsopdateringer er normalt inkluderet i efterfølgende softwareopdateringer

Sikkerhedsopdateringer udgivet til Mac OS X er normalt inkluderet i den efterfølgende Mac OS X-softwareopdatering. Sikkerhedsopdatering 2005-001 kan f.eks. installeres på Mac OS X 10.3.7. Mac OS X 10.3.8-opdateringen inkluderede til gengæld alle rettelser i Sikkerhedsopdatering 2005-001, så computere med Mac OS X 10.3.8 eller nyere får ikke vist Sikkerhedsopdatering 2005-001 i præferencerne under Softwareopdatering.

Der er også sikkerhedsopdateringer tilgængelige for software, der er udgivet uafhængigt af Mac OS X. Eksempelvis er Sikkerhedsopdatering 2005-002 kun tilgængelig til systemer, der indeholder den skadelige version af Java 1.4.2. Softwareopdateringer er pakket på en måde, som beskytter systemer. Sikkerhedsopdateringer tilbydes kun til computere, som behøver opdateringen, og ikke til computere med nyere systemversioner, hvor sikkerhedsopdateringen automatisk er installeret. Du kan se flere oplysninger i afsnittet "Nogle, men ikke alle opdateringer vises" i dette dokument.

Vigtigt: Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, gives kun til orientering og udgør ikke Apples anbefaling eller godkendelse. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger.