Batteri til Mac Pro (2023)

Før du begynder

Fjern følgende del, før du begynder:

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

Fjernelse

1. Brug den sorte pind til at løfte fjederklemmen på batteristikket.

2. Indsæt den sorte pind bag batteriet for at tage den ud af stikket.

Genmontering

Advarsel

Installer kun et BR1632A-batteri. Der er risiko for eksplosion, hvis batteriet sættes forkert i eller udskiftes med en forkert type batteri. Bortskaf brugte batterier i henhold til lokale miljølove og retningslinjer.

1. Sørg for, at batteristikket er fri for snavs.

2. Indsæt batteriet under fjederklemmen. Tryk derefter batteriet ind i batteristikket.

Geninstaller følgende del for at fuldføre genmonteringen: