Ethernet-kort til Mac Studio (2023)

Før du begynder

Fjern følgende dele, før du begynder:

Værktøj

• Justerbar momentnøgle (10-34 Ncm)

• ESD-sikret pincet

• Ethernet-kabel

• Nylonværktøj (sort pind)

• Momentnøgle (orange, 0,85 kgf cm)

• Halvmåneformet Torx Plus 3IP-bit

• Torx Plus 4IP-bit

• Torx T6 70 mm-bit

Fjernelse

1. Brug den orange momentnøgle og den halvmåneformede Torx Plus 3IP-bit til at fjerne de to 3IP-skruer (923-09162) fra inddækningsstikket til Ethernet-kort 1.

2. Fjern inddækningsstikket til Ethernet-kort 1, og gem det til genmontering.

3. Brug den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til Ethernet-kortet ud af stikket på bundkortet.

4. Stil computeren på bagsiden med de forreste porte opad.

5. Brug den justerbare momentnøgle og Torx Plus 4IP-bitten til at fjerne de to 4IP-skruer (923-09167) fra inddækningsstikket til Ethernet-kort 2.

6. Fjern inddækningsstikket til Ethernet-kort 2, og gem det til genmontering.

7. Brug den sorte pind til at løfte enden af flexkablet til Ethernet-kort ud af stikket på Ethernet-kortet.

8. Brug den justerbare momentnøgle og T6 70 mm-bitten til at fjerne de to 6IP-skruer (923-08937) fra Ethernet-kortet og porten til strømkablet.

9. Løft Ethernet-kortet ud af kabinettet.

Genmontering

1. Placer Ethernet-kortet i kabinettet.

2. Brug den justerbare momentnøgle og T6 70 mm-bitten til delvist at geninstallere de to 6IP-skruer (923-08937) i Ethernet-kortet.

• Bemærk: Skruerne passerer gennem skruehuller i Ethernet-kortet og porten til strømkablet og skrues ind i kabinettet.

3. Tryk enden af flexkablet til Ethernet-kort fast til stikket på Ethernet-kortet.

4. Placer inddækningsstikket til Ethernet-kort 2 over stikket.

5. Brug den justerbare momentnøgle og Torx Plus 4IP-bitten til delvist at geninstallere de to 4IP-skruer (923-09167) i inddækningsstikket til Ethernet-kort 2.

• Bemærk: Skruerne passerer gennem inddækningen og Ethernet-kortet og skrues ind i afstandsskruerne på de bagerste Thunderbolt 4-porte.

6. Drej computeren, så portene på forsiden vender frem mod dig.

7. Tryk enden af flexkablet til Ethernet-kortet fast til stikket på bundkortet.

8. Placer inddækningsstikket til Ethernet-kort 1 over enden af flexkablet. Brug derefter den orange momentnøgle og Torx Plus 3IP-bitten til at geninstallere de to 3IP-skruer (923-09162) i inddækningen.

9. Placer computeren, så portene på bagsiden vender mod dig.

10. Sæt et Ethernet-kabel i Ethernet-porten for at sikre justeringen af Ethernet-kortet. Tilpas justeringen af Ethernet-kortet, indtil enden af kablet er let at indsætte og fjerne.

11. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle til 20,5 Ncm. Brug derefter den justerbare momentnøgle og T6 70 mm-bitten til at geninstallere de to 6IP-skruer (1) helt i Ethernet-kortet.

12. Indstil momentværdien for den justerbare momentnøgle til 10 Ncm. Brug derefter den justerbare momentnøgle og Torx Plus 4IP-bitten til at geninstallere de to 4IP-skruer (2) helt i inddækningsstikket til Ethernet-kort 2.

Geninstaller følgende dele for at fuldføre genmonteringen: