Om sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 10.8

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iCloud til Windows 10.8.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De seneste udgivelser er angivet på siden Apple-sikkerhedsopdateringer.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser til sikkerhedsrisici med et CVE-id, når det er muligt.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed.

iCloud til Windows 10.8

Udgivet 30. oktober 2019

Graphics Driver

Fås til: Windows 10 og nyere versioner via Microsoft Store

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev og Ilya Finogeev fra Webinar, LLC

libxslt

Fås til: Windows 10 og nyere versioner via Microsoft Store

Effekt: Flere problemer i libxslt

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2019-8750: Fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere versioner via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til universel scripting på tværs af websteder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst gennem forbedret statusadministration.

CVE-2019-8813: En anonym programmør

WebKit

Fås til: Windows 10 og nyere versioner via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8710: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8766: Fundet af OSS-Fuzz

CVE-2019-8782: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8783: Cheolung Lee fra LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8811: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8814: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park fra SSLab på Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee fra LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß fra Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov fra Google Project Zero

WebKit Process Model

Fås til: Windows 10 og nyere versioner via Microsoft Store

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2019-8815: Apple

Yderligere anerkendelser

CFNetwork

Vi vil gerne takke Lily Chen fra Google for hjælpen.

WebKit

Vi vil gerne takke Dlive fra Tencents Xuanwu Lab, MinJeong Kim fra Information Security Lab, Chungnam National University, JaeCheol Ryou fra Information Security Lab, Chungnam National University i Sydkorea, Zhiyi Zhang fra Codesafe Team ved Legendsec hos Qi'anxin Group for hjælpen.

Post opdateret 31. august 2020

WebKit

Vi vil gerne takke Dlive fra Tencents Xuanwu Lab, MinJeong Kim fra Information Security Lab, Chungnam National University, JaeCheol Ryou fra Information Security Lab, Chungnam National University i Sydkorea, Zhiyi Zhang fra Codesafe Team ved Legendsec hos Qi'anxin Group for hjælpen.

Post tilføjet 31. august 2020, opdateret 11. september 2020

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.