Om sikkerhedsindholdet i iOS 7.1.2

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i iOS 7.1.2.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

iOS 7.1.2

• Politik for certifikatgodkendelse

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Opdatering af politikken for certifikatgodkendelse

Beskrivelse: Politikken for certifikatgodkendelse blev opdateret. Du kan se den komplette liste med certifikater i artiklen http://support.apple.com/kb/HT5012?viewlocale=da_DK.

• CoreGraphics

Fås til: iPhone 4 og nyere versioner, iPod touch (5. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: Visning af et skadeligt XBM-arkiv kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med ubegrænset stakallokering i håndteringen af XBM-arkiver. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1354: Dima Kovalenko fra codedigging.com

• Kernel

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et program kunne forårsage, at enheden genstartede uventet.

Beskrivelse: Der var en reference til en null-pointer ved behandling af IOKit API-argumenter. Problemet er løst med forbedret godkendelse af IOKit API-argumenter.

CVE-id

CVE-2014-1355: cunzhang fra Adlab hos Venustech

• launchd

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et bufferoverløbsproblem i heap i launchd's håndtering af IPC-beskeder. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1356: Ian Beer fra Google Project Zero

• launchd

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et bufferoverløbsproblem i heap i launchd's håndtering af logbeskeder. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1357: Ian Beer fra Google Project Zero

• launchd

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med heltalsoverløb i launchd. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1358: Ian Beer fra Google Project Zero

• launchd

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et skadeligt program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med heltalsunderløb i launchd. Problemet er løst ved forbedret kontrol af grænser.

CVE-id

CVE-2014-1359: Ian Beer fra Google Project Zero

• Lockdown

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: En hacker med en iOS-enhed kan muligvis tilsidesætte aktiveringslåsen

Beskrivelse: Enheder kørte en ufuldstændig kontrol under enhedsaktivering, hvilket gjorde det muligt for hackere delvist at tilsidesætte aktiveringslåsen. Problemet er løst ved forbedret godkendelse på klientsiden af data fra aktiveringsserverne.

CVE-id

CVE-2014-1360

• Låseskærm

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: En hacker med en enhed kan bruge flere adgangskodeforsøg end det maksimale antal mislykkede forsøg for adgangskoder

Beskrivelse: I nogle tilfælde blev grænsen for mislykkede adgangskodeforsøg ikke håndhævet. Dette problem er løst ved forbedret håndhævelse af denne grænse.

CVE-id

CVE-2014-1352: mblsec

• Låseskærm

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: En person med fysisk adgang til en låst enhed kan få adgang til det program, der var i forgrunden inden låsning

Beskrivelse: Der var et problem med funktionsstyring i håndteringen af telefonfunktionen, mens enheden er i flyfunktion. Problemet er løst ved forbedret funktionsstyring, mens enheden er i flyfunktion.

CVE-id

CVE-2014-1353

• Mail

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Mail-bilag kan hentes fra iPhone 4

Beskrivelse: Databeskyttelse blev ikke aktiveret for Mail-bilag, så de kunne læses af en hacker med fysisk adgang til enheden. Problemet er løst ved at ændre krypteringen af Mail-bilag.

CVE-id

CVE-2014-1348: Andreas Kurtz fra NESO Security Labs

• Safari

Fås til: iPhone 4 og nyere versioner, iPod touch (5. generation) og nyere versioner, iPad 2 og nyere versioner

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et "use after free"-problem i Safaris behandling af ugyldige URL-adresser. Problemet er løst ved forbedret behandling af hukommelse.

CVE-id

CVE-2014-1349: Reno Robert og Dhanesh Kizhakkinan

• Indstillinger

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: En person med fysisk adgang til enheden kan muligvis slå Find min iPhone fra uden at indtaste en iCloud-adgangskode

Beskrivelse: Der var et statusadministrationsproblem ved behandling af Find min iPhone-tilstanden. Problemet er løst ved forbedret behandling af Find min iPhone-tilstanden.

CVE-id

CVE-2014-1350

• Secure Transport

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: To bytes ikke-initialiseret hukommelse kunne være tilgængelig for en ekstern hacker

Beskrivelse: Der var et problem med adgang til ikke-initialiseret hukommelse i håndteringen af DTLS-beskeder på en TLS-forbindelse. Problemet er løst ved kun at acceptere DTLS-beskeder på en DTLS-forbindelse.

CVE-id

CVE-2014-1361: Thijs Alkemade fra The Adium Project

• Siri

Fås til: iPhone 4S, iPod touch (5. generation) og iPad 3 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: En person med fysisk adgang til telefonen kan muligvis se alle kontakter

Beskrivelse: Hvis en Siri-anmodning henviser til en af flere kontakter, viser Siri en komplet kontaktliste med valgmuligheder og muligheden "Flere". Ved brug i låst skærm krævede Siri ikke adgangskoden inden visning af den komplette kontaktliste. Problemet er løst ved at kræve adgangskoden.

CVE-id

CVE-2014-1351: Sherif Hashim

• WebKit

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2013-2875: miaubiz

CVE-2013-2927: cloudfuzzer

CVE-2014-1323: banty

CVE-2014-1325: Apple

CVE-2014-1326: Apple

CVE-2014-1327: Google Chrome Security Team, Apple

CVE-2014-1329: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1330: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1331: cloudfuzzer

CVE-2014-1333: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1334: Apple

CVE-2014-1335: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1336: Apple

CVE-2014-1337: Apple

CVE-2014-1338: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1339: Atte Kettunen fra OUSPG

CVE-2014-1341: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1342: Apple

CVE-2014-1343: Google Chrome Security Team

CVE-2014-1362: Apple, miaubiz

CVE-2014-1363: Apple

CVE-2014-1364: Apple

CVE-2014-1365: Apple, Google Chrome Security Team

CVE-2014-1366: Apple

CVE-2014-1367: Apple

CVE-2014-1368: Wushi fra Keen Team (Research Team hos Keen Cloud Tech)

CVE-2014-1382: Renata Hodovan fra University of Szeged/Samsung Electronics

CVE-2014-1731: Et anonymt medlem af Blink-programmørfællesskabet

• WebKit

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et skadeligt websted kan sende meddelelser til en tilsluttet frame eller et tilsluttet vindue på en måde, der muligvis kan tilsidesætte kontrol af oprindelsen hos modtageren

Beskrivelse: Der var et kodningsproblem med behandlingen af Unicode-tegn i URL-adresser. En skadelig URL-adresse kunne medføre afsendelse af en forkert postMessage-oprindelse. Problemet er løst ved forbedring af kodning/afkodning.

CVE-id

CVE-2014-1346: Erling Ellingsen fra Facebook

• WebKit

Fås til: iPhone 4, iPod touch (5. generation) og iPad 2 samt nyere versioner af disse enheder

Effekt: Et skadeligt websted kan efterligne domænenavnet i adresselinjen

Beskrivelse: Der var et problem med efterligning i håndteringen af URL-adresser. Problemet er løst ved forbedret kodning af URL-adresser.

CVE-id

CVE-2014-1345: Erling Ellingsen fra Facebook

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.