Apple FIPS Cryptographic Modules v7.0 til macOS Sierra 10.12

Læs mere om macOS Cryptographic Modules: Apple macOS CoreCrypto Module v7.0 og Apple macOS CoreCrypto Kernel Module v7.0.

macOS Sierra Cryptographic Modules (Apple macOS CoreCrypto Module v7.0 og Apple macOS CoreCrypto Kernel Module v7.0) kræver ingen indstilling eller konfiguration for at være i "FIPS Mode" til FIPS 140-2-overholdelse på enheder med macOS Sierra 10.12.

Du kan finde en komplet vejledning i korrekt brug af modulerne i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance macOS Sierra 10.12.

Læs mere om produktsikkerhed, godkendelser og vejledning til macOS.