Apple FIPS Cryptographic Modules v6.0 til OS X El Capitan v10.11

Læs om OS X-kryptografimodulerne: Apple OS X CoreCrypto Module v6.0 og Apple OS X CoreCrypto Kernel Module v6.0.

OS X El Capitan-kryptografimodulerne – Apple OS X CoreCrypto Module v6.0 og Apple OS X CoreCrypto Kernel Module v6.0 – kræver ikke opsætning eller konfiguration for at være i "FIPS Mode" med FIPS 140-2-overholdelse på enheder med OS X El Capitan v10.11.

Du kan se en komplet vejledning i korrekt brug af modulerne i dokumentet Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance OS X El Capitan v10.11.