Apple-opdatering om sikkerheden på iCloud.com

Her kan du få mere at vide om, hvordan du kontrollerer, at din browser bruger en sikker forbindelse til iCloud.com.

Hos Apple tager vi vores kunders anonymitet og sikkerhed meget alvorligt. Vi er klar over, at netværk ind imellem kan blive udsat for organiserede angreb, hvor der benyttes usikre certifikater til at indhente brugeroplysninger, og vi tager problemet meget alvorligt. Angrebene udgør ikke nogen risiko for sikkerheden på iCloud-serverne, og de påvirker ikke iCloud-log ind via fra Safari-browseren på iOS-enheder eller på Mac-computere, som kører OS X Yosemite.

iCloud-webstedet er beskyttet med et digitalt certifikat. Det er vigtigt, at de brugere, som får vist en advarsel om et ugyldigt certifikat i browseren, når de besøger www.icloud.com, er opmærksomme på advarslen og ikke vælger at fortsætte. Brugerne må aldrig angive deres Apple-id eller adgangskode på et websted, hvor der vises en certifikatadvarsel. Brugerne kan kontrollere, om de har forbindelse til det originale iCloud-websted, ved at se indholdet i det digitale certifikat som vist nedenfor for Safari, Chrome og Firefox, som alle bruger både certifikatoplysninger og -advarsler.

Safari

Hvis du har forbindelse til det originale iCloud-websted i Safari, kan du se et grønt låsesymbol på værktøjslinjen ud for Apple Inc. Vælg låsesymbolet for at få vist en meddelelse om, at "Safari bruger en krypteret forbindelse til www.icloud.com". Det betyder, at forbindelsen er sikker, og at du kan logge ind som normalt.

No alt supplied for Image

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et websted, som ikke er sikkert, får du vist meddelelsen "Safari kan ikke bekræfte identiteten af webstedet". Gå ikke videre, og forsøg ikke at logge ind, hvis du får vist denne meddelelse.

No alt supplied for Image

Chrome

Hvis du har forbindelse til det originale iCloud-websted i Chrome, kan du se et grønt låsesymbol på værktøjslinjen ud for Apple Inc. Vælg låsesymbolet for at få vist en meddelelse om, at webstedets identitet er blevet bekræftet.

No alt supplied for Image

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et websted, som ikke er sikkert, får du vist meddelelsen "Forbindelsen er ikke privat". Gå ikke videre, og forsøg ikke at logge ind, hvis du får vist denne meddelelse.

No alt supplied for Image

Firefox

Hvis du har forbindelse til det originale iCloud-websted i Firefox, kan du se et grønt låsesymbol på værktøjslinjen ud for Apple Inc. Vælg låsesymbolet for at få vist en meddelelse, som bekræfter, at forbindelsen til webstedet er sikker.

No alt supplied for Image

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et websted, som ikke er sikkert, får du vist meddelelsen "Der er ikke tillid til denne forbindelse". Gå ikke videre, og forsøg ikke at logge ind, hvis du får vist denne meddelelse.

No alt supplied for Image

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.