Om sikkerhedsindholdet i OS X Server v3.2.1

Dette dokument indeholder en beskrivelse af sikkerhedsindholdet i OS X Server v3.2.1.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

OS X Server v3.2.1

• CoreCollaboration

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5 og nyere versioner

Effekt: Et fjernangreb kan medføre kørsel af vilkårlige SQL-forespørgsler

Beskrivelse: Der var et problem med SQL-indsættelse i Wiki Server. Problemet er løst ved forbedret godkendelse af SQL-forespørgsler.

CVE-id

CVE-2014-4424: Sajjad Pourali (sajjad@securation.com) fra CERT-programmet på Ferdowsi University of Mashhad

• CoreCollaboration

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5 og nyere versioner

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre kørsel af vilkårlig JavaScript

Beskrivelse: Der var et problem med scripting på tværs af websteder i Xcode Server. Problemet blev løst ved forbedret kodning af HTML-output.

CVE-id

CVE-2014-4406: David Hoyt fra Hoyt LLC

• CoreCollaboration

Fås til: OS X Mavericks v10.9.5 og nyere versioner

Effekt: Flere sikkerhedsrisici i PostgreSQL, hvoraf de alvorligste kan medføre kørsel af vilkårlig kode.

Beskrivelse: Der var flere sikkerhedsrisici i PostgreSQL. Problemet blev løst ved en opdatering af PostgreSQL til version 9.2.7.

CVE-id

CVE-2014-0060

CVE-2014-0061

CVE-2014-0062

CVE-2014-0063

CVE-2014-0064

CVE-2014-0065

CVE-2014-0066

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.