GarageBand: Om opdatering til GarageBand til Mac (v10.0)

Her kan du læse om opdatering til GarageBand til Mac (v10.0).

Hvis du vil opdatere til GarageBand til Mac (v10.0), skal du installere den via Mac App Store. Det er et nyt program, som ikke vises på fanen Opdateringer.

Eksisterende lyde og sløjfer overskrives ikke. Tidligere versioner af GarageBand placeres i en undermappe (med programversionen som navn) i mappen Programmer. Eksempelvis lægges GarageBand 6.0.5 i en mappe med samme navn. Både GarageBand til Mac (v10.0) og GarageBand 6.0.5 fås via fanen Køb i Mac App Store, hvis de skal geninstalleres.