Sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.5, Safari 7.1.5 og Safari 6.2.5

I dette dokument er sikkerhedsindholdet i Safari 8.0.5, Safari 7.1.5 og Safari 6.2.5 beskrevet.

For at beskytte vores kunder videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og der foreligger relevante programrettelser eller versioner. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed".

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

Safari 8.0.5, Safari 7.1.5 og Safari 6.2.5

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Brugeren kan blive sporet af skadelige websteder, der anvender klientcertifikater

Beskrivelse: Der var et problem med matchning af Safaris klientcertikat til SSL-godkendelse. Problemet er løst med forbedret matchning af gyldige klientcertifikater.

CVE-id

CVE-2015-1129: Stefan Kraus fra fluid Operations AG, Sylvain Munaut fra Whatever s.a.

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Indstillinger for meddelelser kan afsløre brugerens browserhistorie i funktionen Privat browser

Beskrivelse: Besvarelse af anmodninger i form af push-meddelelser i funktionen Privat browser afslørede brugerens browserhistorie. Problemet blev løst ved at slå dialoger om push-meddelelser fra i funktionen Privat browser.

CVE-id

CVE-2015-1128: Joseph Winn fra Credit Union Geek

• Safari

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Brugerens browserhistorie slettes muligvis ikke helt

Beskrivelse: Der var et statusadministrationsproblem i Safari, som bevirkede, at brugernes browserhistorie ikke blev slettet i history.plist. Problemet er løst ved forbedret funktionsstyring.

CVE-id

CVE-2015-1112: William Breuer, Holland

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Et besøg på et skadeligt udformet websted kan medføre pludselig programlukning eller kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i WebKit. Problemerne er løst ved forbedret hukommelsesstyring.

CVE-id

CVE-2015-1119: Renata Hodovan fra University of Szeged/Samsung Electronics

CVE-2015-1120: Apple

CVE-2015-1121: Apple

CVE-2015-1122: Apple

CVE-2015-1124: Apple

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Brugerens browserhistorie i funktionen Privat browser kan blive indekseret

Beskrivelse: Der var et statusadministrationsproblem i Safari, som bevirkede, at brugerens browserhistorie i funktionen Privat browser blev indekseret ved en fejltagelse. Problemet er løst ved forbedret funktionsstyring.

CVE-id

CVE-2015-1127: Tyler C

• WebKit

Fås til: OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5 og OS X Yosemite v10.10.2

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre åbning af ressourcer tilhørende et andet domæne

Beskrivelse: Der var et problem i WebKit ved behandling af adgangsoplysninger i URL-adresser for FTP-servere. Problemet blev løst med forbedret kodning af URL-adresser.

CVE-id

CVE-2015-1126: Jouko Pynnonen fra Klikki Oy

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.