Nyheder i Klasseværelse

Læs om de seneste opdateringer af Klasseværelse til iPad og Klasseværelse til Mac.

Klasseværelse gør din iPad eller Mac til en stærk hjælpelærer, som kan hjælpe underviseren med at vejlede elever med iPads gennem en lektion, se deres fremskridt og holde dem på rette spor. Med Klasseværelse kan du let køre den samme app på hver enkelt elevs enhed samtidigt eller køre forskellige apps for hver gruppe elever. Klasseværelse hjælper undervisere med at holde fokus på at undervise, så eleverne kan holde fokus på at lære.

Nyheder i Klasseværelse 3.7 til iPad og Klasseværelse 2.7 til Mac

• Del nemt arkiver med eleverne som et handlingspunkt i dagsordener

• Find hurtigt dagsordener med en ny listevisning og mulighed for at søge og sortere

Tidligere versioner

Læs mere om nyheder i tidligere versioner af Klasseværelse til Mac og Klasseværelse til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 3.6.1 til iPad og Klasseværelse 2.6.1 til Mac

• Opret smarte lektionsplaner ved hjælp af dagsordener for at holde styr på den daglige tidsplan

• Tildel handlinger for hver opgave i en dagsorden for at gøre det endnu nemmere at bruge flere værktøjer til læring på samme tid

• Tildel tidsforventninger, og brug den indbyggede tidtagning til hver opgave for at maksimere undervisningsminutterne

• Åbn en lektion direkte fra en dagsorden for at komme i gang med det samme

• Gem og dupliker dagsordener for hurtigt at bruge dem igen til samme eller en anden lektion

• Åbn flere vinduer i Klasseværelse for at oprette, redigere og se eksempelvisning af dagsordener og lektioner i realtid

Læs mere om kravene til Klasseværelse for fag synkroniseret med Apple School Manager, MDM-synkroniserede fag og fag, der ikke administreres.

Hvis du vil bruge Klasseværelse i macOS Monterey, skal du bruge version 2.5 eller nyere.

Nyheder i Klasseværelse 2.5 til Mac

• Denne opdatering indeholder fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

Nyheder i Klasseværelse 2.4.1 til Mac

Deltag i Klasseværelse-fjernsessioner via internettet eller i nærheden via Bluetooth-nærhedsfunktion

• Elever får besked via en ringetone og et banner, når der er en anmodning om at oprette forbindelse til en Klasseværelse-fjernsession.

• Forbedrede betjeningsmuligheder giver eleverne mulighed for at afbryde forbindelsen til en Klasseværelse-fjernsession og indstille en tid til automatisk afbrydelse, når deres enhed går i dvale.

• Klasseværelse-sessioner understøtter nu en blanding af elever i nærheden og fjernelever samtidigt.

Forbedret gruppestyring og forbedrede betjeningsmuligheder

• Brug indholdsoversigten til let at oprette, administrere og redigere grupper med færre tryk.

• Brug smarte grupper til hurtigt at se elever baseret på nærhed eller fjernforbindelser og aktiv appvisning.

• Administrer elevernes enheder baseret på enhedens status, herunder enhedstype, online eller offline og lavt batteriniveau.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.4.1 til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 2.3 til Mac

• Opret og rediger lektioner, der synkroniseres med Apple School Manager.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.3 til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 2.2 til Mac

• Få adgang til fag, der er oprettet via Apple School Manager, ved at logge på din enhed med et administreret Apple-id.

• Brug AirPlay til at projicere fagoplysninger til Apple TV, når du inviterer elever til at deltage i et underviseroprettet fag.

• Tilpas størrelsen på elevernes skærme ved hjælp af knibezoom.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.2 til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 2.1 til Mac

• Underviserne kan nu skjule den aktuelle app på elevernes enheder, så iPad-enhederne skifter til hjemmeskærmen, og Mac-computerne åbner Finder.

• Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.1 til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 2.0 til Mac

• Administrer Mac-computere for elever, der bruger macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version.

• Naviger til dybe links i ClassKit-kompatible programmer.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.0 til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 1.0.1 til Mac

Undervisere bliver ikke længere bedt om at angive adgangsoplysninger for administratorer, når elever tilgår administratoroprettede lektioner.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 1.0.1 til Mac.

Om Klasseværelse 1.0 til Mac

Klasseværelse er nu tilgængelig til Mac og indeholder de samme funktioner som iPad-versionen.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 1.0 til Mac.

Nyheder i Klasseværelse 3.5 til iPad

• Denne opdatering indeholder fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

Nyheder i Klasseværelse 3.4.1 til iPad

Deltag i Klasseværelse-fjernsessioner via internettet eller i nærheden via Bluetooth-nærhedsfunktion

• Elever får besked via en ringetone og et banner, når der er en anmodning om at oprette forbindelse til en Klasseværelse-fjernsession.

• Forbedrede betjeningsmuligheder giver eleverne mulighed for at afbryde forbindelsen til en Klasseværelse-fjernsession og indstille en tid til automatisk afbrydelse, når deres enhed går i dvale.

• Klasseværelse-sessioner understøtter nu en blanding af elever i nærheden og fjernelever samtidigt.

Forbedret gruppestyring og forbedrede betjeningsmuligheder

• Brug indholdsoversigten til let at oprette, administrere og redigere grupper med færre tryk.

• Brug smarte grupper til hurtigt at se elever baseret på nærhed eller fjernforbindelser og aktiv appvisning.

• Administrer elevernes enheder baseret på enhedens status, herunder enhedstype, online eller offline og lavt batteriniveau.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 3.4.1 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 3.3 til iPad

• Opret og rediger lektioner, der synkroniseres med Apple School Manager.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 3.3 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 3.2 til iPad

• Få adgang til fag, der er oprettet via Apple School Manager, ved at logge på din enhed med et administreret Apple-id.

• Brug AirPlay til at projicere fagoplysninger til Apple TV, når du inviterer elever til at deltage i et underviseroprettet fag.

• Tilpas størrelsen på elevernes skærme ved hjælp af knibezoom.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 3.2 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 3.1.1 til iPad

• Denne opdatering indeholder stabilitetsforbedringer og fejlrettelser.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 3.1.1 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 3.1 til iPad

• Underviserne kan nu skjule den aktuelle app på elevernes enheder, så iPad-enhederne skifter til hjemmeskærmen, og Mac-computerne åbner Finder.

• Understøttelse af Mørk tilstand.

• Denne opdatering indeholder også fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 3.1 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 3.0 til iPad

• Administrer Mac-computere for elever, der bruger macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version.

• Naviger til dybe links i ClassKit-kompatible programmer.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 3.0 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 2.3.1 til iPad

• Forbedring af stabiliteten, når elever tilmelder sig en lektion.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.3.1 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 2.3 til iPad

• Kompatibel med iOS 12

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.3 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 2.2 til iPad

• Navigate now (Naviger nu) gør det muligt at låse elevenheden i den valgte app.

• Ny iOS-begrænsning, der kræver, at underviseren giver tilladelse til at forlade en underviseroprettet lektion fra en elevenhed, der overvåges

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.2 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 2.1 til iPad

• Når underviseren afslutter lektionen, vises en ny skærm med tidslinjer med resume over elevaktiviteterne – underviseren får derefter vist en skærm, hvor der kan vælges klasse.

• Brug den nye træk og slip-funktion i iOS 11 til at dele links, dokumenter, billeder og meget mere med enkelte elever eller med grupper.

• Med de tre nye begrænsninger under Konfigurationsbeskrivelse kan underviseren indstille, konfigurere eller gennemtvinge indstillinger som "Tilmeld dig fag", "Lås apps og enhed" og "Stream via AirPlay og se skærm" for underviseroprettede klasser, så de opfører sig på samme måde som for administratoroprettede klasser.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.1 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 2.0 til iPad

• Opret klasser i Klasseværelse, og inviter elever i nærheden til at deltage

• Del dokumenter og links med elevernes enheder via AirDrop (erstatter udvidelsen Deling til Klasseværelse)

• Eleverne kan bruge AirDrop til at dele dokumenter og links med deres underviser

• Slå lyden fra på elevernes enheder

Læs mere om kravene til Klasseværelse 2.0 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 1.1.2 til iPad

• Rettelse af et problem, der i nogle situationer forhindrede Klasseværelse i at registrere elevenheder i nærheden.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 1.1.2 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 1.1.1 til iPad

• Forbedret understøttelse af adgangskodebeskyttede Apple TV-enheder.

• Rediger en gruppe i Slide Over eller Split View.

• Filtrer apps efter navn i handlingsdialogen Åbn app.

Læs mere om kravene til Klasseværelse 1.1.1 til iPad.

Nyheder i Klasseværelse 1.1 til iPad

• Med den nye udvidelse Deling kan du sende links fra Safari og andre apps via delearket.

• Naviger til iTunes U-kurser

• Tilføj og fjern elever fra grupper, der er oprettet af undervisere

Læs mere om funktioner og krav til Klasseværelse 1.1 til iPad

Om Klasseværelse 1.0 til iPad

Læs mere om funktioner og krav til Klasseværelse 1.0 til iPad.

Knyt delte iPads til elever

• Når Klasseværelse er konfigureret, oprettes der forbindelse til elevenheder i nærheden.

• Den intelligente teknologi i Klasseværelse knytter den rette elev til hver delt iPad, ud fra hvilken enhed eleven brugte sidst.

• Når eleverne er færdige, kan underviseren let logge dem ud for at forberede alle delte iPads til den næste time.

Start, få fokus, eller sæt elevernes arbejde på pause

• Start en app, et websted eller en bog på elevenhederne med et enkelt tryk

• Lås enhederne til en enkelt app for at hjælpe eleverne med at holde fokus

• Lås skærmene for at sætte arbejdet på pause eller få klassens opmærksomhed igen

Se, hvad dine elever ser, med Skærmoversigt

• Se en oversigt over alle elevers skærme på én gang

• Fokuser på en enkelt elevs skærm

• Eleverne får besked, når deres skærme vises

Del elevernes arbejde på jeres Apple TV i klasseværelset

• Fremvis det fantastiske arbejde, dine elever laver, til hele klassen

• Brug AirPlay til at præsentere en elevs skærm trådløst

• Eleverne får besked, når deres skærme præsenteres

Nulstil glemte adgangskoder uden at forlade klasseværelset

• Nulstil adgangskoden til et administreret Apple-id uden at skulle kontakte it-afdelingen

Organiser elevenhederne ved hjælp af grupper

• Klasseværelse opretter automatisk elevgrupper ud fra de apps, de bruger

• Underviserne kan oprette grupper for at dele eleverne op i projektgrupper

• Udfør handlinger for hele grupper eller for den enkelte elev i en gruppe

Perfekt til brug 1:1 eller som delt iPad

• Alle handlinger sker udelukkende på det lokale netværk