Distribuer indhold med Apps og bøger i Apple School Manager, Apple Business Essentials og Apple Business Manager

Læs om, hvordan du implementerer apps og bøger, du har købt under Apps og bøger i Apple School Manager, Apple Business Essentials og Apple Business Manager.

Når du foretager køb til din skole eller virksomhed i Apps og bøger, kan du distribuere dine købte emner direkte til dine brugere.1 Du kan bruge funktionerne Brugertildeling og Enhedstildeling til administreret distribution eller indløsningskodefunktionen i Apple Business Manager.

Administreret distribution

Indløsningskoder3

Brugertildeling

Enhedstildeling

Krav

• iOS 7 eller nyere

• OS X Mavericks (version 10.9) eller nyere

• iOS 9 eller nyere

• OS X El Capitan (version 10.11) eller nyere

• tvOS 12 eller nyere

-

Distribution af gratis apps

-

Distribution af betalte apps

Distribution af tilpassede apps

Distribution af gratis bøger

-

-

Distribution af betalte bøger

-

Administration af mobile enheder (MDM) brugt til distribution1

Hvis apps trækkes tilbage eller tildeles til en anden person, beholder organisationen ejendomsretten

-

Adgang til apps kræver ikke Apple-id

-

-

Indholdet er tilgængeligt på tværs af flere enheder i købsoversigten

-

Indholdet er tilgængeligt via Familiedeling

-

-

Slutbrugere kan foretage og gendanne køb i appen2

-

1. Brug af butikken i Apps og bøger er tilladt, efter at en organisation er blevet bekræftet. Se tilmeldingsvejledningen for Apple Business Manager eller Apple Business Essentials.

2. Nogle MDM-programmer understøtter administreret distribution og/eller indløsningskoder. Kontakt din MDM-udbyder for at få flere oplysninger om kravene.

3. Selvom køb i apps ikke understøttes som separat indhold, der kan købes og distribueres med Apps og bøger, kan slutbrugere foretage og gendanne køb i apps fra som er tildelt af Apps og bøger.

4. Indløsningskoder er kun tilgængelige i Apple Business Manager.

Hvis du vil skifte fra indløsningskoder til administreret distribution

Hvis du i øjeblikket bruger indløsningskoder og ønsker at bruge administreret distribution, kan du læse mere om overførsel til administreret distribution.

Hvis dine nye køb i Apps og bøger ikke vises som emner, der kan tildeles i din MDM-løsning

Servertokens fra Apps og bøger gælder i ét kalenderår, efter de er downloadet første gang. Før året er gået, skal du gå til afsnittet Kontooversigt under butikken i Apps og bøger for at få et nyt token. Disse trin skal også udføres, hvis du på et senere tidspunkt ændrer din adgangskode.

Hvis du vil bruge administreret distribution, men ikke har en MDM-løsning

Apple tilbyder Apple Configurator og Apple Business Essentials. Der er også mange tredjepartsindstillinger afhængigt af din organisations behov.

Få mere at vide om administration af enheder i brugerhåndbogen Implementering af Apples platforme.

Ikke alle apps og bøger er tilgængelige. Det afhænger af land eller område, og om udvikleren har tilmeldt dem. Se tilgængelighed for program og indhold.