Apple har indstillet Fleetsmith

Apple har pr. 21. oktober 2022 indstillet Fleetsmith-tjenesten.

I forbindelse med overgangen fra Fleetsmith anbefaler vi følgende trin:

1. I Apple Business Manager skal du rette automatisk tilmelding af alle enheder til din nye MDM-server eller fjerne tildelingen af dem fra Fleetsmith, hvis du ikke har valgt en ny MDM-løsning endnu.

2. Slet Fleetsmiths MDM-server fra Apple Business Manager.

Fleetsmith-kunder vil ikke længere kunne logge på fleetsmith.com, og enheder vil ikke længere modtage konfigurationsprofiler fra Fleetsmith-serveren.

Hvis fuldt administrerede enheder, der er tilmeldt via automatisk tilmelding af enheder, ikke er blevet arkiveret før den 21. oktober, kan MDM-tilmeldingsprofiler kun fjernes fra disse enheder ved at slette dem.