Find din model af Apple TV Remote

Læs om, hvordan du finder frem til din fjernbetjeningsmodel ved hjælp af serienummeret og andre oplysninger.

Siri Remote (3. generation) eller Apple TV Remote (3. generation)

Denne fjernbetjening leveres med Apple TV 4K (3. generation).* Den har et sølvfarvet aluminiumskabinet og et touch-kompatibelt klikfelt til navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 5.0 til at kommunikere med Apple TV 4K og infrarød teknologi til at betjene andre enheder.

Siri Remote (3. generation) eller Apple TV Remote (3. generation) med sølvfarvet aluminiumskabinet og USB-C-opladerport

Forbindelsesmuligheder

Bluetooth 5.0 og infrarød sender

Batteri

Indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren), der kan genoplades med et USB-C -opladerkabel

Kompatibilitet

Apple TV 4K og Apple TV HD med tvOS 15.4 eller en nyere version

Serienummer

Angivet under Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening

Læs mere om din Siri Remote eller Apple TV Remote

Siri Remote (2. generation) eller Apple TV Remote (2. generation)

Denne fjernbetjening leveres med Apple TV 4K (2. generation).* Den har et sølvfarvet aluminiumskabinet og et touch-kompatibelt klikfelt til navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 5.0 til at kommunikere med Apple TV 4K og infrarød teknologi til at betjene andre enheder.

Siri Remote (2. generation) eller Apple TV Remote (2. generation) med sølvfarvet aluminiumskabinet og klikfelt

Forbindelsesmuligheder

Bluetooth 5.0 og infrarød sender

Batteri

Indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren), der kan genoplades med et Lightning-opladerkabel

Kompatibilitet

Apple TV 4K og Apple TV HD med tvOS 14.5 eller en nyere version

Serienummer

Angivet under Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening

Læs mere om din Siri Remote eller Apple TV Remote

Siri Remote (1. generation) eller Apple TV Remote (1. generation)

Denne fjernbetjening leveres med Apple TV 4K (1. generation) og Apple TV HD.* Den har et sort aluminiumskabinet og en Touch-overflade i glas til touch-navigation. Fjernbetjeningen bruger Bluetooth 4.0 til at kommunikere med Apple TV og infrarød teknologi til at styre andre enheder.

Siri Remote (1. generation) eller Apple TV Remote (1. generation) med sort aluminiumskabinet og Touch-overflade i glas

Forbindelsesmuligheder

Bluetooth 4.0 og infrarød sender

Batteri

Indbygget batteri (kan ikke udskiftes af brugeren), der kan genoplades med et Lightning-opladerkabel

Kompatibilitet

Apple TV 4K og Apple TV HD

Serienummer

Angivet under Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Fjernbetjening

Læs mere om din Siri Remote eller Apple TV Remote

Apple Remote (aluminium)

Denne fjernbetjening leveres med Apple TV (2. og 3. generation) og har et sølvfarvet aluminiumskabinet. Den kan også bruges til andre modeller af Apple TV, men der kan være begrænset funktionalitet. Fjernbetjeningen har særlige knapper til Menu og Afspil og en rund navigationsknap, der kan trykkes op, ned, til højre og til venstre.

Apple Remote med sølvfarvet aluminiumskabinet

Forbindelsesmuligheder

Infrarød sender

Batteri

Udskifteligt litiumknapcellebatteri på 3 V af typen CR2032 eller BR2032

Serienummer

Sidder i batterirummet

Kompatibilitet

Alle modeller af Apple TV

Læs mere om din Apple Remote (aluminium)

Apple Remote (hvid)

Denne fjernbetjening leveres med Apple TV (1. generation) og har et hvidt kabinet. Den kan også bruges til andre modeller af Apple TV, men der kan være begrænset funktionalitet. Fjernbetjeningen har særlige knapper til Menu og Afspil og en rund navigationsknap, der kan trykkes op, ned, til højre og til venstre.

Apple Remote med hvidt kabinet

Forbindelsesmuligheder

Infrarød sender

Batteri

Udskifteligt litiumknapcellebatteri på 3 V af typen CR2032

Serienummer

Sidder på bagsiden

Kompatibilitet

Alle modeller af Apple TV

* Apple TV 4K og Apple TV HD leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges på begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV HD er indstillet til et sprog og et land eller område, der understøtter Siri.