Nyheder for virksomheder i iPadOS 15

Læs mere om det virksomhedsindhold, som Apple har frigivet til iPadOS 15.

iPadOS 15-opdateringer forbedrer stabiliteten, ydeevnen eller kompatibiliteten på din enhed og anbefales til alle brugere. Enhedsadministratorer kan administrere softwareopdateringer ved hjælp af en MDM-løsning.

Læs mere om de overordnede forbedringer i artiklen Om iPadOS 15-opdateringer.

Læs mere om Apple-sikkerhedsopdateringer for at få yderligere oplysninger om sikkerhedsindholdet i disse opdateringer.

iPadOS 15.6

• Ved brug af en Yubikey 5Ci til at kopiere en adgangskodestreng hentes hele strengen nu.

iPadOS 15.5

• Tilføjer understøttelse af login med et administreret Apple-id, der er forbundet via organisationsnetværket med Google Workspace.

• Løser et problem, hvor tel://-links, der indeholder specialtegn, ikke ville starte et opkald.

• Links til URL-adresseskema til apps er nu aktive i Mail, Beskeder og andre apps.

• Løser et problem, hvor enheder, der er konfigureret til Altid til-VPN, ikke kan indlæse Captive Network Assistant, når de opretter forbindelse til netværk.

iPadOS 15.4

Enhedshåndtering

• Deling af noter, der er gemt på en administreret konto, til ikke-administrerede destinationer kan nu forhindres af de eksisterende administrerede regler for åbning.

• Apps, der er installeret på brugertilmeldte enheder, kan nu opdateres af MDM.

• Løser et problem, hvor der ikke kunne geninstalleres en tilmeldingsprofil.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• AirDrop-begrænsningen anvendes nu korrekt på enheder med klasser, der er konfigureret i appen Klasseværelse.

• Løser et problem, hvor advarsler udsendt af myndighederne ikke kunne deaktiveres af brugeren.

• Enheder, der er konfigureret til japanske hardwaretastaturer, ændrer ikke længere tastaturtilknytning, når enheden vendes.

• Løser et problem, hvor der ikke kunne tilføjes nye tekstudskiftninger på nogle enheder.

• Løser et problem, hvor brugerne modtog flere meddelelser under indlæsning af en webside, der kræver et certifikat til godkendelse.

• Løser et problem, hvor eksterne tastaturer ikke kunne bruges til at logge på en delt iPad-enhed.

iPadOS 15.3

• Løser et problem, der kunne medføre, at kalenderen sendte svar til mødedeltagere fra ældre Exchange-kalenderbegivenheder efter opdatering af en enhed.

• Løser et problem, der kunne medføre, at WebRTC-baserede videokonferencer, som blev startet fra Safari, manglede lyd eller video.

• Løser et problem, der kunne medføre, at websider, der kræver godkendelse, bad om dette flere gange under indlæsning.

iPadOS 15.2

Enhedshåndtering

• Brugen af Beskyttelse af anonymitet i Mail kan nu forhindres på overvågede enheder.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Løser et problem, hvor begrænsningen af iCloud-sikkerhedskopiering ikke blev anvendt, når arbejdsgangen "Overfør eller nulstil" blev brugt.

• Løser et problem, der forhindrede Apple Configurator 2 i at ændre startskærmen for tilsluttede enheder.

• Løser et problem, der kunne medføre, at Kalender var langsom eller ikke svarede.

• Løser et problem, der forhindrede en proxy, der bruger NTLM, i at blive bekræftet.

• Løser et problem, der forhindrede nogle enheder i at installere softwareopdateringer via mobilnetværk.

• Løser et problem, der kunne medføre, at MDM-leverede certifikater ikke var tilgængelige. Læs mere

iPadOS 15.1

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Når en app er konfigureret til enkel-app-funktion, kan brugeren godkende meddelelser om mikrofon, kamera og andre rettigheder.

• Vi har løst et problem, hvor begrænsningen Slet alt indhold og alle indstillinger ikke forhindrede brugere i at slette enheder.

iPadOS 15

iPadOS 15 indeholder nye funktioner som administreret opslagstavle, en forbedret brugertilmeldingsoplevelse, nye deklarative administrationsfunktioner og andre forbedringer til administration af enheder.

Enhedshåndtering

• En ny begrænsning af administreret opslagstavle i iPadOS 15 sikrer, at indsættelse af indhold følger de konfigurerede administrerede regler for åbning.

• Brugertilmelding giver adgang til iCloud Drive for både personlige og administrerede Apple-id-konti i appen Arkiver.

• Et nyt kontobaseret tilmeldingsforløb giver brugerne mulighed for at starte tilmelding fra deres enhed under Indstillinger > Generelt > VPN og Administration af enhed ved hjælp af deres tildelte administrerede Apple-id.

• Extensible Single Sign-On-payload kan nu angive foretrukne KDC'er.

• tvOS 15 gør det muligt for en ny nøgle i TV Remote-payload at fjerne Apple TV-enhedsnavne i Apple TV Remote-widgetten.

• iCloud Privat datatrafik kan forhindres på enheder med overvågning. Læs mere om, hvordan du kan forberede dit netværk til iCloud Privat datatrafik.

Fejlrettelser og andre forbedringer

• Når du skriver en mail, vil "DisplayName" nu blive vist for modtagere, der findes i en Exchange Global Address List.

• Adresserer et problem, hvor VPN-forbindelse pr. konto ikke blev oprettet med Exchange-konti for alle tjenester.

• Beskeder deaktiveres ikke længere efter en softwareopdatering, hvis skærmen Beskeder og FaceTime er konfigureret til at blive sprunget over under automatisk enhedstilmelding.

• Når MDM skubber en softwareopdatering til en adgangskodebeskyttet enhed i låst tilstand, vises der ikke længere en fejl på den låste skærm.

• Enheder, der er forberedt med cfgutil, vil nu afslutte Indstillingsassistent korrekt, når processen er færdig.

• Løser et problem, hvor Mail-notifikationer ikke vises på den låste skærm.

• Når enheder er konfigureret til Japansk, og Administrationsbegrænsning på Åbn i er aktiveret, sorteres kontakter korrekt, når der vælges modtagere i Mail

• iPadOS 15 understøtter IPv6-Only-Preferred-indstillingen i DHCPv4. Indstillingen gør det muligt for IPv6-kompatible enheder at afvise tildeling af en IPv4-adresse.

• Single Sign-On-udvidelsen kan nu bruge Face ID og Touch ID til godkendelse.

• Kerberos SSO-legitimationsoplysninger sendes korrekt til ADFS-servere, når godkendelse sker via SafariViewController API.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.