Om sikkerhedsindholdet i tvOS 11.4

Dette dokument beskriver sikkerhedsindholdet i tvOS 11.4.

Om Apple-sikkerhedsopdateringer

Af hensyn til vores kunders sikkerhed videregiver, drøfter eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en undersøgelse har fundet sted, og programrettelser eller versioner er tilgængelige. De seneste udgivelser er angivet på siden Apple-sikkerhedsopdateringer.

Få flere oplysninger om sikkerhed på siden om Apple-produktsikkerhed. Du kan kryptere kommunikation med Apple ved hjælp af PGP-nøglen til Apple Produktsikkerhed.

Apples sikkerhedsdokumenter henviser til sikkerhedsrisici med et CVE-id, når det er muligt.

tvOS 11.4

Udgivet 29. maj 2018

Bluetooth

Fås til: Apple TV 4K

Effekt: En hacker i en privilegeret netværksposition kan muligvis opfange Bluetooth-trafik

Beskrivelse: Der var et problem med godkendelse af input i Bluetooth. Problemet er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2018-5383: Lior Neumann og Eli Biham

Post tilføjet 23. juli 2018

Crash Reporter

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et program kan få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret fejlhåndtering.

CVE-2018-4206: Ian Beer fra Google Project Zero

FontParser

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt skriftarkiv kan medføre kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret validering.

CVE-2018-4211: Proteas fra Qihoo 360 Nirvan Team

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4249: Kevin Backhouse fra Semmle Ltd.

Kernel

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med kernerettigheder

Beskrivelse: Der var et problem med bufferoverløb, som blev løst gennem forbedret kontrol af grænser.

CVE-2018-4241: Ian Beer fra Google Project Zero

CVE-2018-4243: Ian Beer fra Google Project Zero

libxpc

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et program kan få adgang til hævede rettigheder

Beskrivelse: Et logikproblem er løst via forbedret godkendelse.

CVE-2018-4237: Samuel Groß (@5aelo), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

libxpc

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et program kan muligvis køre vilkårlig kode med systemrettigheder

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4404: Samuel Groß (@5aelo), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post tilføjet 1. august 2019

LinkPresentation

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af en skadelig sms-besked kan medføre efterligning af brugergrænsefladen

Beskrivelse: Der var et problem med efterligning i håndteringen af URL-adresser. Problemet er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2018-4187: Roman Mueller (@faker_), Zhiyang Zeng (@Wester) fra Tencent Security Platform Department

Post tilføjet 1. august 2019

Messages

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: En lokal bruger kan muligvis udføre efterligningsangreb

Beskrivelse: Et problem med indsættelse blev løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-4235: Anurodh Pokharel fra Salesforce.com

Messages

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af en skadelig besked kan medføre et DoS-angreb

Beskrivelse: Problemet er løst via forbedret godkendelse af beskeder.

CVE-2018-4240: Sriram (@Sri_Hxor) fra PrimeFort Pvt. Ltd

Security

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: En lokal bruger kan være i stand til at læse et vedvarende enheds-id

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2018-4224: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

Security

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: En lokal bruger kan muligvis læse et vedvarende konto-id

Beskrivelse: Et godkendelsesproblem er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2018-4223: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

UIKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af et skadeligt tekstarkiv kan medføre et DoS-angreb

Beskrivelse: Der var et godkendelsesproblem i teksthåndteringen. Problemet er løst via forbedret godkendelse af tekst.

CVE-2018-4198: Hunter Byrnes

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre overskrivning af cookies

Beskrivelse: Der var problemer med tilladelser i forbindelse med håndteringen af cookies i browsere. Problemet blev løst ved hjælp af forbedrede begrænsninger.

CVE-2018-4232: en anonym programmør, Aymeric Chaib

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: En konkurrencetilstand er løst ved forbedret låsning.

CVE-2018-4192: Markus Gaasedelen, Amy Burnett og Patrick Biernat fra Ret2 Systems, Inc, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post opdateret 8. oktober 2019

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til et uventet nedbrud i Safari

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret godkendelse af input.

CVE-2018-4214: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4204: fundet af OSS-Fuzz, Richard Zhu (fluorescence), som arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med forveksling af typer er løst ved hjælp af forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2018-4246: fundet af OSS-Fuzz

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et problem med beskadiget hukommelse, som er løst via forbedret statusadministration.

CVE-2018-4200: Ivan Fratric fra Google Project Zero

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Flere problemer med beskadiget hukommelse er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-2018-4201: En anonym programmør

CVE-2018-4218: natashenka fra Google Project Zero

CVE-2018-4233: Samuel Groß (@5aelo), der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre manipulering med adresselinjen

Beskrivelse: Et problem med en inkonsekvent brugerflade er løst ved forbedret statusadministration.

CVE-2018-4188: YoKo Kho (@YoKoAcc) fra Mitra Integrasi Informatika, PT

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med bufferoverløb blev løst ved forbedret hukommelsesbehandling.

CVE-2018-4199: Alex Plaskett, Georgi Geshev og Fabi Beterke fra MWR Labs, der arbejder med Trend Micros Zero Day Initiative

Post opdateret 14. juni 2018

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Et besøg på et skadeligt websted kan medføre afsløring af følsomme data

Beskrivelse: Legitimationsoplysninger blev uventet sendt under hentning af CSS-maskebilleder. Problemet er løst ved at bruge en CORS-aktiveret hentemetode.

CVE-2018-4190: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Fås til: Apple TV 4K og Apple TV (4. generation)

Effekt: Behandling af webindhold med skadelig kode kan føre til kørsel af vilkårlig kode

Beskrivelse: Der var et out-of-bounds-læseproblem, som er løst ved forbedret inputvalidering.

CVE-2018-4222: natashenka fra Google Project Zero

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.