Om iOS 7-opdateringer

Denne opdatering indeholder et smukt nyt design og hundredvis af nye funktioner.

iOS 7.1.2

Denne opdatering indeholder forbedringer, rettelser af fejl og sikkerhedsopdateringer, inklusive:

• Forbedrer forbindelse og stabilitet for iBeacon

• Retter en fejl med dataoverførsel for tilbehør fra nogle tredjeparter inklusive stregkodescannere

• Retter et problem med databeskyttelsesklassen for visse bilag i Mail

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK.

iOS 7.1.1

Denne opdatering indeholder forbedringer, rettelser af fejl og sikkerhedsopdateringer, inklusive:

• Yderligere forbedringer af genkendelse af fingeraftryk i Touch ID

• Retter en fejl, der kunne påvirke tastaturets svartid

• Løser et problem ved brug af Bluetooth-tastaturer med VoiceOver slået til

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.1

Denne opdatering indeholder forbedringer og rettelser af fejl, inklusive:

• CarPlay

• iOS-grænseflade designet til bil

• Slut din iPhone til en bil med CarPlay

• Understøtter Telefon, Musik, Kort, Beskeder og apps fra tredjeparter, der afspiller lyd

• Betjen med Siri og bilens berøringsfølsomme skærm, drejeknapper og knapper

• Siri

• Betjen manuelt, hvornår Siri lytter, ved at holde knappen Hjem nede mens du taler, og slippe den når du er færdig i stedet for automatisk at lade Siri opdage, hvornår du er færdig med at tale

• Ny mandlig og kvindelig stemme med en mere naturlig klang på mandarin, britisk og australsk engelsk samt japansk

• iTunes-radio

• Søgefeltet over Udvalgte stationer gør det er nemt at oprette stationer baseret på din yndlingskunstner eller -sang

• Køb album ved at trykke på en knap i Afspiller nu

• Abonner på iTunes Match på din iPhone, iPad eller iPod touch for at få fornøjelse af iTunes-radio uden reklamer

• Kalender

• Mulighed for at vise begivenheder i månedsoversigt

• Landespecifikke helligdage er tilføjet for mange lande

• Tilgængelighed

• Tastaturet indeholder nu fed skrift, lommeregner og mange symbolglyffer

• Indstillingen Formindsk bevægelse inkluderer nu Vejr, Beskeder og multitasking‑brugergrænseflade til animationer

• Nye muligheder for at vise knapfigurer, gøre farver mørkere i apps og reducere hvidpunkt

• Ny kameraindstilling aktiverer automatisk HDR for iPhone 5s

• Understøttelse af iCloud-nøglering i flere lande

• Meddelelser om FaceTime-opkald fjernes automatisk, når du besvarer opkaldet på en anden enhed

• Retter en fejl, der kunne medføre systemsvigt på hjemmeskærmen

• Forbedret genkendelse af fingeraftryk i Touch ID

• Forbedret ydeevne for iPhone 4

• Retter en fejl, hvor etiketten på Mail-symbolet blev vist forkert ved mere end 10.000 ulæste e-mails

• Opdateringen indeholder forbedringer af bruger grænsefladen

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.6

Denne sikkerhedsopdatering indeholder en rettelse til SSL-forbindelsesgodkendelse.

Oplysninger om sikkerhedsindholdet i denne opdatering kan ses på følgende websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.5

Korrigerer klargøring af netværk for visse iPhone 5s- og iPhone 5c-modeller, der sælges i Kina, fastlandet.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.4

Fejlrettelser og forbedringer, inklusive løsning af et problem, hvor FaceTime-opkald mislykkedes for visse brugere.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen på dette websted:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.3

Denne opdatering indeholder forbedringer og rettelser af fejl, inklusive:

• Tilføjer, at iCloud-nøglering nu kan holde styr på dine kontonavne, adgangskoder og kreditkortnumre på tværs af alle dine godkendte enheder

• Tilføjer Adgangskodeopretter, så Safari kan foreslå unikke adgangskoder, der er svære at gætte, til dine konti på internettet

• Opdaterer låst skærm, så “skub for at låse op” forsinkes ved brug af Touch ID

• Tilføjer mulighed for at søge på nettet og i Wikipedia fra en Spotlight-søgning

• Løser et problem, hvor visse brugere ikke kunne sende iMessage

• Retter en fejl, der kan forhindre aktivering af iMessage

• Forbedrer stabiliteten ved brug af iWork-apps

• Løser et problem med kalibrering af accelerometer

• Løser et problem, der kan medføre, at Siri og VoiceOver bruger en stemme i lavere kvalitet

• Retter af en fejl, der kunne give nogen tilladelse til at tilsidesætte adgangskoden på låst skærm

• Forbedrer indstillingen af Formindsk bevægelse, så både bevægelse og animering minimeres

• Løser et problem, der kunne medføre, at input i VoiceOver blev for følsomt

• Opdaterer indstillingen af fed tekst til også at ændre teksten på det numeriske tastatur

• Løser et problem, der kan medføre, at enheder under tilsyn ikke længere er under tilsyn, når software opdateres

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.2

iOS 7.0.2-softwareopdatering

• Rettelser af fejl, der kunne give andre mulighed for at tilsidesætte adgangskoden på låst skærm

• Genindfører mulighed for indtastning af adgangskode med græsk tastatur

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 7.0.1

Denne opdatering indeholder programrettelser og forbedringer.

Bemærk: Til iPhone 5c og iPhone 5s

Fås via iTunes og trådløst.

Yderligere oplysninger kan ses i artiklen iOS: Sådan opdateres iPhone, iPad og iPod touch.

iOS 7

Denne opdatering indeholder et smukt nyt design og hundredvis af nye funktioner, inklusive:

• Nyt design

• Nydesignet grænseflade, der opdaterer hele styresystemet og alle indbyggede apps

• Sofistikerede bevægelser og animation, lag og gennemsigtighed, der giver dybde

• Ny elegant farvepalette og raffineret typografi

• Opdaterede lyde og ringetoner

• Kontrolcenter

• Hurtig adgang til betjeningsfunktioner og apps, der bruges ofte, ved at skubbe op fra bunden af skærmen

• Slå Flyfunktion, Wi-Fi, Bluetooth, Forstyr ikke til og fra, juster skæmens lysstyrke, få adgang til at betjene medier, slå AirPlay og AirDrop til

• Hurtig adgang til lommelygte, stopur, lommeregner, kamera og betjening af musik

• Forbedringer af Meddelelsescenter

• Ny oversigt over den pågældende dag giver dig et overblik over din dag inklusive vejrudsigt, din kalender og en børsoversigt

• Når en meddelelse lukkes på en enhed, lukkes den på tværs af alle dine enheder

• Forbedringer af Multitasking

• Se eksempler på åbne apps, når du skifter mellem dem

• Gør det muligt for alle apps at holde deres indhold ajour i baggrunden

• Forbedringer af Kamera

• Skift mellem de forskellige kamerafunktioner ved at skubbe – video, foto, kvadrat og panorama

• Fotofiltre i realtid med iPhone 4S eller nyere og iPod touch (5. generation)

• Forbedringer af Fotos

• Dine fotos og videoer bliver automatisk organiseret i Øjeblikke på baggrund af tidspunkt og placering

• iCloud-fotodeling understøtter flere bidragydere og videoer samt en ny aktivitetsoversigt

• Tilføj effekter med fotofiltre

• Understøttelse af Flickr og Vimeo

• AirDrop

• Hurtig og nem deling af indhold med personer i nærheden

• Sikre krypterede overførsler, der ikke kræver indstilling eller netværk

• Understøttet på iPhone 5, iPad (4. generation), iPad mini og iPod touch (5. generation) samt kræver en iCloud-konto

• Forbedringer af Safari

• Ny iPhone-faneoversigt gør det nemt at skifte mellem åbne websider

• Et smartsøgefelt til både søgninger og webadresser

• Delte links viser websider delt af andre, du følger på Twitter

• iTunes-radio

• Tjeneste til radiostreaming

• Vælg mellem mere end 250 udvalgte genrebaserede stationer

• Start din egen stadion på baggrund af din yndlingskunstner eller -sang

• Forbedringer af Siri

• Ny mandlig og kvindelig stemme med en mere naturlig klang på engelsk, fransk og tysk

• Integrerede websøgeresultater for Wikipedia, Twitter og Bing

• Skift indstillinger inklusive Wi-Fi, Bluetooth og lysstyrke

• Understøttet på iPhone 4S, iPhone 5, iPad med Retina-skærm, iPad mini og iPod touch (5. generation)

• Forbedringer af App Store

• Se apps, der er relevante for dig på baggrund af din aktuelle placering med I nærheden

• Opdag alderssvarende apps i kategorien Børn

• Hold dine apps opdateret automatisk

• Find min iPhone aktiveringslås

• Din Apple-id-adgangskode kræves for at kunne slå Find min iPhone fra, slette din enhed, genaktivere og logge ud af iCloud

• En tilpasset meddelelse kan vises på din enhed selv efter ekstern sletning

• Forbedringer af iTunes Store

• Hør uddrag, og køb sange, du har hørt i iTunes-radio, mens du er i iTunes Store

• Føj til, og køb fra din iTunes-ønskeliste

• Scan koder med kameraet for at indløse iTunes-gavekort

• Forbedringer af Musik

• Afspil købt musik via iCloud

• Roter din iPhone eller iPod touch for at søge efter musik med albumvæggen

• Forbedringer af Videoer

• Afspil købte film og tv-udsendelser via iCloud

• Vis lignende film og tv-udsendelser fra Beslægtet

• Forbedringer af Kort

• Vejvisning trin-for trin for gående

• Automatisk nattefunktion

• Bogmærker deles på tværs af enheder via iCloud

• Forbedringer af Mail

• Nye smart postkasser, der indeholder ulæst, bilag, alle kladder, og til eller CC

• Forbedret søgning

• Vis PDF-noter

• FaceTime-samtaleopkald

• Bloker for uønsket kontakt via telefon, beskeder og FaceTime

• Understøttelse af afsendelse af lange mms-beskeder

• Træk ned på alle hjemmeskærme for at vise Spotlight-søgning

• Scan for at få Passbook-kort

• Nye ringetoner, lyde til alarmer og advarsler samt systemlyde

• Definitioner på et udvalgt ord for yderligere sprog: italiensk, koreansk og hollandsk

• Hældningsmåler i appen Kompas

• Understøttelse af Wi-Fi HotSpot 2.0

• Tilgængelighedsfunktioner

• Personer med bevægelseshandicap kan nu betjene deres enhed med Knapbetjening

• Tilpas format til closed captions

• Understøttelse af indlæsning af håndskrift i VoiceOver

• Understøttelse af indlæsning af matematik vha. Nemeth Braille i VoiceOver

• Vælg mellem flere stemmer i høj kvalitet til oplæsning og VoiceOver

• Understøttelse til iPhone-høreapparater og stereolyd til iPhone 5 og iPod touch (5. generation)

• Virksomhedsfunktioner

• Administrer, hvilke apps og konti der bruges til at åbne dokumenter og bilag

• Pr. app VPN

• Administration af App Store-licens

• Et enkelt log ind til virksomheder

• Ekstern konfiguration af administrerede apps

• Automatisk databeskyttelse til apps fra tredjeparter

• Synkronisering af Exchange-noter

• Installer tilpassede skrifter

• Ny administration af forespørgsler og restriktioner

• Uddannelsesfunktioner

• MDM (Mobile device management) til Apple TV

• Anmod om AirPlay-skærmdublering fra en studerendes enhed til Apple TV

• Forudkonfigurer AirPlay-modtagere og AirPrint-printere

• Strømlinet MDM-tilmelding

• Mulighed for at begrænse ændringer til konti

• Filtrering af webindhold

• Godkendte apps kan starte enkelt app-funktion

• Konfigurer tilgængelighedsindstillinger til enkelt app-funktion

• Funktioner for Kina, fastlandet

• Integrering af Tencent Weibo

• Tosproglig ordbog kinesisk-engelsk

• Forbedring af indlæsning af håndskrift med forbedret præcision, uafhængighed af stregrækkefølge og understøttelse af indlæsning af flere tegn

• Fejlrettelser

Visse funktioner er muligvis ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen, hvis du besøger dette websted: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK