Modulære stationære Mac-computere med Apple Silicon: Hurtige tjek til fejlfinding

Hurtige tjek til fejlfinding for alle problemer

Prøv disse trin, før du fortsætter med problemspecifik fejlfinding

1. Luk din Mac ned, eller genstart den.

2. Start Mac i Sikker tilstand.

3. Se efter og installer software- og firmwareopdateringer til MacOS.

4. Find ud af, om computeren er i DFU-tilstand (enhedsfirmwareopdatering). I denne tilstand reagerer computeren muligvis ikke og kan se ud til at have et problem. På stationære computere med en statusindikator (SIL) vil statusindikatoren lyse konstant gul eller blinke gult i et S.O.S.-mønster (tre hurtige blink, tre korte blink, tre hurtige blink) for at angive, at computeren er i DFU-tilstand. Hvis du vil afslutte DFU-tilstand, skal du trykke på afbryderknappen og holde den nede i 10 sekunder for at forsøge at lukke computeren. Tryk derefter på afbryderknappen igen for at forsøge at tænde computeren. Hvis computeren tændes, var den i DFU-tilstand og har strøm.

Læs disse supportartikler, før du fortsætter med problemspecifik fejlfinding

Generelt

Strøm og start

Wi-fi og Bluetooth

Input-output

Lyd