Bunddæksel til Mac mini (2023 med M2 Pro)

Før du begynder

Værktøj

• Nylonværktøj (sort pind)

Afmontering

1. Indsæt den flade ende af den sorte pind mellem bunddækslet og kabinettet (1). Tryk derefter ned på den sorte pind for at løfte bunddækslet (2) en anelse.

2. Før den sorte pind rundt langs kanten af bunddækslet. Lyt efter tre klik, når bunddækslet løsnes fra de tre skruer på antennepladen.

3. Løft bunddækslet af antennepladen.

Genmontering

1. Placer bunddækslet over antennepladen. Placer de tre klemmer på undersiden af bunddækslet ud for de tre T6-skruer på antennekortet.

2. Tryk på bunddækslet, indtil de tre bunddækselklemmer klikker på plads på de tre T6-skruer.

Forsigtig

• Når du har gennemført alle trin til fjernelse og genmontering, kan du se, hvordan du starter processen for Systemkonfiguration.

• Systemkonfiguration er påkrævet, hvis du har installeret et nyt bundkort.

• Hvis du udskiftede bundkortet, starter computeren i Diagnosticeringstilstand, indtil du fuldfører systemkonfigurationen.