Sådan sender du dine HomePod mini til Apple med Express Replacement Service fra Europa

Sådan sender du din HomePod tilbage til Apple efter at have modtaget en ny.

Skal du bruge et andet land eller område?

Når du har kontaktet Apple om en ny enhed, modtager du et sæt, der indeholder et nyt produkt med alt, hvad du skal bruge for at returnere dit originale produkt til Apple.

Vigtigt! Husk at returnere produktet, så Apple modtager det inden for 10 dage fra den dato, dit nye produkt blev sendt til dig af Apple (tjek forsendelsesdatoen). Hvis Apple ikke modtager dit originale produkt inden for 10 dage, eller hvis Apples teknikere konstaterer, at problemet skyldes en skade som følge af uheld eller uautoriserede ændringer, opkræves du et beløb, der kan beløbe sig til den fulde pris for dit nye produkt. Læs mere i vilkårene og betingelserne for ERS, der er dækket af Apples begrænsede garanti eller en AppleCare-aftale, eller vilkårene og betingelserne for ERS for service uden for garantien.

Før du sender din HomePod mini

1. Fjern din HomePod fra appen Hjem.

2. Fjern din nye HomePod mini og kabelholderen fra æsken.

homepod-mini-ers-step-01-v1

Pak din HomePod mini

1. Sæt enden af kablet ind i hullet i kabelholderen.

homepod-mini-ers-step-02-v1
  2. Vikl kablet rundt om kabelholderen.

homepod-mini-ers-step-03-v1
  3. Før kablet gennem et hak i siden, og placer HomePod mini oven på kabelholderen. Anbring kabelholderen og HomePod mini i den hvide bund af æsken. Sæt toppen på den hvide æske.

homepod-mini-ers-step-04-v1
  4. Anbring den hvide æske i forsendelseskassen.

homepod-mini-ers-step-05-v1
  5. Luk låget på forsendelseskassen.

homepod-mini-ers-step-06-v1
  6. Forsegl forsendelseskassen med den medfølgende tape.*

homepod-mini-ers-step-07-v1

* Apple er ikke ansvarlig for skader, der måtte opstå under forsendelsen.

Send din HomePod mini til Apple

1. Hvis en returforsendelsesmærkat medfølger, skal du sætte den uden på emballagen. Hvis det er relevant, skal du sørge for, at returforsendelsesmærkaten helt dækker den gamle forsendelsesmærkat, eller at du fjerner den gamle forsendelsesmærkat, inden du sætter den nye på.

2. Hvis en kommerciel faktura medfølger, skal du sætte den uden på emballagen. Hvis den kommercielle faktura ikke er placeret på ydersiden af emballagen, kan pakken muligvis ikke leveres. Kommercielle fakturaer er kun påkrævet i nogle europæiske lande.

3. Find navnet på kureren på mærkaten (eller et andet sted på emballagen), og gå ind på dennes websted for at aftale afhentning eller finde et afleveringssted. Kunder i Rusland skal aftale afhentning online.

4. Bed kureren om en kvittering for afhentningen.

5. Tjek efter nogle dage, om Apple har modtaget dit produkt.

Brug af din nye HomePod mini

1. Dit nye Apple-produkt er dækket af en servicegaranti på 90 dage eller den resterende del af den oprindelige garantiperiode for dit produkt eller din AppleCare-aftale, alt efter hvad der giver den længste dækning. Dit nye produkt er også omfattet af forbrugerlovgivningen, hvor dette er relevant.

2. Indstil og brug din nye HomePod.

© 2020 Apple Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Apple, Apple-logoet og HomePod er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder. AppleCare er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande og områder.