Kompatibilitet mellem Xsan og StorNext-filsystemet

Læs om, hvilke versioner af StorNext der kan bruges med Xsan i macOS.

StorNext-kompatibilitet i macOS

Følgende diagram viser, hvilke StorNext-klienter der kan bruges med en macOS Xsan MDC, og hvilke macOS Xsan-klienter der kan bruges med en StorNext MDC.

macOS-version

StorNext 7.1.x

StorNext 7.0.x

StorNext 6.4.x

StorNext 6.0.x til 6.3.x

macOS 13

macOS 12

macOS 11

macOS 10.12 til 10.15

Nogle ældre StorNext-versioner understøttes muligvis ikke længere eller er muligvis ikke længere tilgængelige. Besøg Quantums supportwebsted for at få yderligere oplysninger.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.