Hvor kan jeg bruge mit Apple-id?

Du kan logge på alle Apple-tjenester med et enkelt Apple-id og den tilhørende adgangskode.

iphone-xs-apple-id-animation

Dit Apple-id er den konto, som du bruger til at få adgang til Apple-tjenester som f.eks. App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime og meget mere. Apple-id'et indeholder den e-mailadresse og adgangskode, som du bruger til at logge ind med, samt de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, du bruger til Apple-tjenesterne.

Her er nogle af de mest brugte tjenester, som du kan få adgang til med et Apple-id:

• App Store og Apple Arcade

• Apple Books

• Apple Fitness+

• Apple Music og købt musik

• Apple News

• Apple Online Store

• Apple Pay, Apple Pay Later, Apple Card og Apple Cash

• Apple Podcasts

• Apple Store-butikkers tjenester og programmer (Concierge, workshops og ungdomsprogrammer)

Du kan holde styr på dine Apple-id-kontooplysninger ved at gå ind på Apple ID-kontosiden.

Denne liste er kun til orientering og kan ændres uden varsel. Den indeholder ikke nødvendigvis alle funktioner og tjenester, der kræver Apple-id. Gå til Support til Apple-id for at få flere oplysninger.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Apples medietjenester og funktioner kan variere efter land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.