Om iOS 8-opdateringer

Denne version indeholder nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser.

iOS 8.4.1

Denne udgivelse indeholder forbedringer og fejlrettelser til Apple Music.

• Der er løst problemer, der kan forhindre brugeren i at slå iCloud-musikbibliotek til.

• Der er løst et problem, der skjuler tilføjet musik, fordi Apple Music er indstillet til kun at vise offlinemusik.

• Der er tilføjet en metode til tilføjelse af sange på en ny spilleliste, hvis der ikke findes nogen eksisterende spillelister, der kan vælges.

• Der er løst problemer, som kan vise forskellige albumbilleder for det samme album på forskellige enheder.

• Der er løst flere problemer, som kan opstå, når kunstnere slår noget op i Connect.

• Der er løst et problem, hvor det ikke fungerer at trykke på Synes godt om, mens brugeren hører Beats 1.

Du finder oplysninger om sikkerhedsindholdet af denne opdatering på følgende websted: http://support.apple.com/da-dk/HT1222

iOS 8.4

Med denne opdatering præsenteres Apple Music – en revolutionerende musiktjeneste med radio døgnet rundt og muligheder for, at fans kan følge deres favoritkunstnere – alt sammen i den nye version af appen Musik. iOS 8.4 indeholder også forbedringer til iBooks og fejlrettelser.

• Apple Music

• Abonner på Apple Music, så du kan afspille de millioner af sange, der findes i Apple Music-kataloget. Du kan også gemme sange offline og høre dem senere.

• Til dig: Abonnenter kan se spillelister og anbefalinger til album fra musikeksperter.

• Nyt: Abonnenter kan finde den seneste fantastiske musik, som præsenteres af vores redaktører.

• Radio: Hør musik, interviews og eksklusive radioudsendelser på Beats 1, lyt til radiostationer, der er oprettet af vores redaktører, eller opret din egen station med lige netop de kunstnere og sange, du helst vil høre.

• Connect: Se og kommenter delt indhold såsom opslag, fotos, musik og videoer fra de kunstnere, du følger.

• Min musik: Afspil alle dine iTunes-køb, sange fra Apple Music og spillelister på ét sted.

• Helt nydesignet musikafspiller, der indeholder nye funktioner såsom. Senest tilføjet, Miniafspiller, Kø og meget mere.

• iTunes Store: Stadig det bedste sted at købe din favoritmusik – uanset om du vil købe en enkelt sang eller et helt album.

• Tilgængelighed og funktioner kan variere afhængigt af land.

• Forbedringer og fejlrettelser til iBooks

• Mulighed for at søge efter, lytte til og downloade lydbøger fra iBooks.

• Den helt nye funktion Afspiller nu, som er udviklet specielt til lydbøger.

• Bøger, der er lavet til iBooks, kan nu også bruges på iPhone foruden iPad.

• Mulighed for at søge efter og forudbestille bøger i en serie direkte fra dit bibliotek.

• Forbedring af tilgængeligheden af widgets, ordliste og navigation i bøger, som er oprettet med iBooks Author.

• Ny kinesisk standardskrift.

• Ny indstilling, som du kan bruge til at slå Automatisk nattema fra i dit bibliotek.

• Der er løst et problem, som kan have forhindret funtionen til at skjule køb i at fungere.

• Der er løst et problem, som kan have forhindret download af bøger fra iCloud.

• Andre forbedringer og fejlrettelser

• Der er løst et problem, hvor modtagelse af en bestemt række Unicode-tegn får enheden til at genstarte.

• Der er løst et problem, som har forhindret GPS-tilbehør i at levere lokalitetsdata.

• Der er løst et problem, hvor slettede apps på Apple Watch kunne blive installeret igen.

Du finder oplysninger om sikkerhedsindholdet af denne opdatering på følgende websted: http://support.apple.com/da-dk/HT1222

iOS 8.3

Denne version indeholder forbedret ydeevne, fejlrettelser og et nydesignet Emoji-tastatur. Ændringer inkluderer:

• Forbedret ydeevne ifm.:

• Start af apps

• Reaktion fra apps

• Beskeder

• Wi-Fi

• Kontrolcenter

• Safari-faner

• Tastaturer fra tredjeparter

• Tastaturgenveje

• Forenklet kinesisk tastatur

• Rettelser af Wi-Fi og Bluetooth

• Retter en fejl, hvor brugeren hele tiden kunne blive bedt om log ind-oplysninger

• Løser et problem med, at nogle enheder periodisk afbryder forbindelsen fra Wi-Fi-netværk

• Retter en fejl, hvor håndfrie telefonopkald kunne blive afbrudt

• Retter et problem, hvor lydafspilning kunne holde op med at virke ifm. nogle Bluetooth-højttalere

• Rettelser i retning og rotation

• Løser et problem, som sommetider forhindrede, at enheden kunne vendes tilbage til stående retning, når den havde været i liggende retning

• Forbedrer problemer med ydeevne og stabilitet, som opstod, når enheden skiftede mellem at være i stående og liggende retning

• Løser et problem, hvor enhedens retning var omvendt, når man tog iPhone 6 Plus op af lommen

• Løser et problem, der sommetider forhindrede apps i at rotere til den korrekte retning efter skift mellem apps i multitasking

• Rettelser til Beskeder

• Løser problemer, der sommetider fik gruppebeskeder til at blive opdelt

• Retter en fejl, der sommetider fjernede muligheden for at videresende eller slette enkelte beskeder

• Løser et problem, der sommetider forhindrede et eksempel af et foto taget i Beskeder i at blive vist

• Tilføjer muligheder for at rapportere om reklamer direkte fra appen Beskeder

• Tilføjer muligheden for at filtrere iMessages, der ikke er sendt af dine kontakter

• Rettelser til Familiedeling

• Retter en fejl, hvor visse apps ikke ville starte eller opdateres på familiemedlemmers enheder

• Retter en fejl, som forhindrede familiemedlemmer i at hente visse gratis apps

• Forbedret stabilitet ifm. meddelelser om Spørg før køb

• CarPlay-rettelser

• Retter en fejl, hvor Kort kunne blive vist som en sort skærm

• Retter en fejl, som fik brugergrænsefladen til at blive roteret forkert

• Retter en fejl, hvor tastaturet kunne blive vist på CarPlay-skærmen, selvom det ikke var meningen

• Rettelser til firmaer

• Forbedrer driftsikkerheden ved installering og opdatering af firmaapps

• Retter tidszonen i kalenderbegivenheder oprettet i IBM Notes

• Retter et problem, der kunne få symboler for webklip til at blive generelle efter genstart

• Forbedrer driftsikkerheden ved arkivering af adgangskoden til en webproxy

• Beskeder om “ikke på kontoret” i Exchange kan nu redigeres separat til eksterne svar

• Forbedrer gendannelsen af Exchange-konti fra midlertidige forbindelsesproblemer

• Forbedrer kompatibiliteten i VPN- og webproxyløsninger

• Tillader, at der bruges fysiske tastaturer ved log ind til webark i Safari, f.eks. når der oprettes forbindelse til et offentligt Wi-FI-netværk

• Retter en fejl, der fik Exchange-møder med lange noter til at blive forkortet

• Rettelser til tilgængelighed

• Retter en fejl, der fik VoiceOver-bevægelser til ikke at reagere ved brug af knappen Tilbage i Safari

• Retter en fejl, hvor VoiceOver-fokus bliver ustabil i udkast i Mail

• Retter en fejl, hvor Input på brailleskærm ikke kan bruges til at skrive tekst i formularer på websider

• Retter en fejl, som resulterede i en meddelelse om, at Hurtig navigation var slået fra, når Hurtig navigation blev slået til og fra på en brailleskærm

• Retter en fejl, der får appsymboler til at kunne flyttes på hjemmeskærmen, når VoiceOver er slået til

• Retter en fejl i Læs skærm op, hvor talen ikke startede igen efter en pause

• Andre forbedringer og fejlrettelser

• Introducerer et nydesignet Emoji-tastatur med over 300 nye symboler

• iCloud-fotobibliotek er optimeret, så det kan arbejde med det nye program Fotos på OS X 10.10.3 og er nu ikke længere en betaversion

• Forbedrer udtalen af gadenavne ved trinvis navigation i Kort

• Indkluderer understøttelse af brailleskærmene Baum VarioUltra 20 og VarioUltra 40

• Forbedret fremstilling af Spotlight-resultater, når Reducer gennemsigtighed er slået til

• Tilføjer formaterne Kursiv og Understreget til iPhone 6 Plus' tastatur i liggende format

• Tilføjer muligheden for at fjerne leverings- og faktureringsadresser brugt med Apple Pay

• Ekstra sprog- og landeunderstøttelse til Siri: Engelsk (Indien, New Zealand), dansk (Danmark), hollandsk (Holland), portugisisk (Brasilien), russisk (Rusland), svensk (Sverige), thailandsk (Thailand), tyrkisk (Tyrkiet)

• Flere dikteringssprog: Arabisk (Saudi Arabien, De forenede arabiske emirater) og hebraisk (Israel)

• Forbedrer stabilitet i Telefon, Mail, Bluetooth-forbindelser, Fotos, Safari-faner, Indstillinger, Vejr og Genius-spillelister i Musik

• Løser et problem, som resulterede i, at Skub for at låse op ikke virkede på nogle enheder

• Løser et problem, der sommetider forhindrede brugeren i at besvare et opkald på den låste skærm ved at skubbe

• Løser et problem, der gjorde det umuligt at åbne henvisninger i PDF-dokumenter i Safari

• Retter en fejl, hvor alle data ikke blev slettet, når der blev valgt Ryd historie og webstedsdata i indstillingerne i Safari

• Retter en fejl, der forhindrede automatisk rettelse af “FYI”

• Retter en fejl, hvor forslag til tekst ikke blev vist i et hurtigt svar

• Retter en fejl, hvor Kort ikke startede natfunktion fra hybrid funktion

• Løser et problem, der forhindrede start af FaceTime-opkald fra en browser eller en tredjepartsapp vha. URL-adresser i FaceTime

• Retter en fejl, der sommetider forhindrede fotos i at blive eksporteret korrekt til mapper med digitale kamerabilleder på Windows

• Retter en fejl, der sommetider forhindrede en sikkerhedskopiering af en iPad i at blive færdig i iTunes

• Retter en fejl, der kunne forårsage, at overførsler af podcasts frøs fast, når der blev skiftet mellem Wi-Fi- og mobilnetværk

• Retter et problem, hvor den resterende tid på tidtageren sommetider blev vist forkert som 00.00 på den låste skærm

• Retter et problem, der sommetider forhindrede justering af lydstyrken på opkald

• Retter et problem, der fik statuslinjen til sommetider at blive vist ved en fejltagelse

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 8.1.3

Denne version indeholder fejlrettelser, forbedret stabilitet og ydeevne, inkl.:

• Nedsætter den mængde lagringsplads, der kræves til en softwareopdatering

• Retter en fejl, der forhindrede nogle brugere i at skrive deres adgangskode til Apple-id til Beskeder og FaceTime

• Løser et problem, som fik Spotlight til at holde op med at vise app-resultater

• Retter en fejl, der forhindrede, at multitasking-bevægelser virkede på iPad

• Tilføjer nye konfigurationsmuligheder til prøver inden for uddannelsessystemet

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 8.1.2

Denne version indeholder fejlrettelser og løser et problem, hvor ringetoner købt via iTunes Store kunne blive fjernet fra din enhed. Du kan gendanne disse ringetoner ved at besøge itunes.com/restore-tones fra din iOS-enhed.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 8.1.1

Denne version indeholder fejlrettelser, forbedret stabilitet og ydeevne til iPad 2 og iPhone 4s.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK

iOS 8.1

Denne version indeholder nye funktioner, forbedringer og fejlrettelser, inklusive følgende:

• Fotos indeholder nye funktioner, forbedringer og rettelser

• Tilføjer iCloud-fotobibliotek som en betatjeneste

• Når iCloud-fotobibliotek er slået fra, tilføjes albummet Kamerarulle i appen Fotos og albummet Min fotostream

• Advarer om for lidt plads før optagelse af tidsforløbsvideoer

• Beskeder indeholder nye funktioner, forbedringer og rettelser

• iPhone-brugere kan nu sende og modtage sms'er og mms'er fra deres iPad og Mac

• Løser et problem, der medførte, at søgninger ikke altid viste resultater

• Retter en fejl, der betød, at læste beskeder ikke blev markeret som læst

• Retter fejl med gruppebeskeder

• Løser problemer med Wi-Fi-ydeevnen, som kunne opstå ved forbindelser med visse baser

• Retter en fejl, der kunne forhindre forbindelser til håndfrie Bluetooth-enheder

• Retter fejl, der kunne forhindre skærmrotation i at virke

• Tilføjer en mulighed til valg mellem 2G-, 3G- og LTE-netværk til mobildata

• Løser et problem i Safari med videoer, der sommetider ikke kunne afspilles

• Tilføjer AirDrop-understøttelse til Passbook-kort

• Tilføjer en mulighed, så Diktering kan slås til i indstillingerne til tastaturer uafhængigt af Siri

• Giver HealthKit-apps mulighed for at få adgang til data i baggrunden

• Forbedringer i og rettelser til Tilgængelighed

• Retter et problem, der forhindrede Forenklet adgang i at virke korrekt

• Retter en fejl med VoiceOver, som ikke virkede med tastaturer fra tredjeparter

• Forbedrer stabiliteten og lydkvaliteten ved brug af MFi-høreapparater med iPhone 6 og iPhone 6 Plus

• Retter en fejl med toneopkald i VoiceOver, som blev fastlåst på en tone, indtil der blev ringet op til et andet nummer

• Forbedrer driftssikkerheden ved brug af håndskrift, Bluetooth-tastaturer og brailleskærme med VoiceOver

• Retter en fejl, der forhindrede brug af bufferserveren i OS X til iOS-opdateringer

Nogle funktioner er evt. ikke tilgængelige i alle lande eller områder.

Du kan få oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=da_DK