Nyheder i Noter til iOS og iPadOS

Læs mere om de nye funktioner i Noter i iOS 13 og iPadOS

gallery-view-notes

Gallerioversigt

Gallerioversigt viser dine noter som visuelle miniaturer, så det er nemmere end nogensinde før at navigere til den note, du leder efter.

checklist-notes

Nye muligheder for tjeklister

Markerede emner flytter automatisk til bunden. Du kan hurtigt flytte rundt på emner ved at trække og slippe og meget mere.

shared-folder-notes

Delte mapper

Fælles mapper gør det nemt at arbejde sammen med andre. Del en hel mappe med din familie eller dit team, hvor alle får adgang til at oprette eller redigere noter.

Der er flere nyheder

• Brug søgning til at finde tekst i dokumenter, såsom kvitteringer eller regninger, som du har scannet med den indbyggede dokumentscanner.

• Søgefunktionen kan også visuelt genkende billeder i dine noter, som for eksempel billeder af en cykel, når du søger efter ordet "cykel".

• Du kan nu organisere dine noter ved at oprette undermapper, omarrangere mapper og vælge din foretrukne sorteringsindstilling for hver enkelt af dem.

• En ny indstilling for skrivebeskyttet samarbejde af delte noter eller delte mapper lader alle se noterne, men du er den eneste, der kan foretage ændringer.

Få trinvis vejledning til og oplysninger om funktionerne i Noter til iOS på din iPhone and iPad eller iPod touch.

Eksisterende funktioner

• Opret en ny note med et enkelt tryk.

• Tilføj personer, og samarbejd på en fælles note eller en hel fælles mappe af noter. Alle, der deltager, vil se de nyeste ændringer.

• Tilføj tjeklister til dine noter for at lave en indkøbsliste, en ønskeliste eller en huskeliste, og marker så emner, efterhånden som du arbejder dig ned gennem listen.

• Skub for at fastgøre dine vigtigste noter til toppen, så du nemt kan åbne dem.

• Scan nemt papirdokumenter i dine noter med den indbyggede dokumentscanner.

• Føj hurtigt billeder til en note ved hjælp af kameraet fra appen.

• Anvend forskellige tekstformater såsom overskrift eller brødtekst for hurtigt at formatere tekst, indsætte punktopstillinger med punkter, streger eller tal og meget mere.

• Vedhæft ting som kort, weblinks, dokumenter m.m. til nye eller eksisterende noter ved at bruge menuen Del i Kort, Safari og mange andre apps.

• Brug din finger eller Apple Pencil på en kompatibel iPad til at skitsere direkte i din note, og vælg mellem en række forskellige penselstile og farver.

• Brug søgning til hurtigt at finde den note, du leder efter. Du kan søge efter indtastet tekst, håndskrevne noter, tekst i scannede dokumenter og endda billeder i dine noter.

• Beskyt de noter, der indeholder dine mest personlige oplysninger – f.eks. økonomiske data, helbredsoplysninger eller hemmelige familieopskrifter – med en adgangskode, et fingeraftryk eller endda Face ID.

• Tilføj tabeller til noter for hurtigt at organisere oplysninger.

• Du kan tilføje linjer og gitter i noter, så det bliver endnu nemmere at skrive og tegne med din Apple Pencil og din kompatible iPad.

• Start nye noter med det samme fra låseskærmen på iPad, uden at du behøver at logge ind på din enhed. Du skal blot trykke på låseskærmen på iPad med din Apple Pencil på en kompatibel iPad, eller du kan trykke på Ny note i Kontrolcenter.

• Brug Find i note til at søge efter et nøgleord i en note.

• Brug bilagsbrowseren til at finde vedhæftede filer som f.eks. dokumenter, scanninger, fotos osv. i dine noter.

• Brug iCloud til at lagre alle dine noter sikkert i netskyen og holde dem opdateret overalt. Lav en hurtig note på din iPhone, iPad eller Mac, og den vil øjeblikkeligt være tilgængelig på dine andre enheder.