Om Apple World Travel Adapter Kit

Du kan bruge et Apple World Travel Adapter Kit til at lade dine Apple-produkter op, når du rejser til forskellige lande eller områder.

Brug af Apple World Travel Adapter Kit

Du kan lade din enhed op ved at sætte det korrekte mellemstik på enhedens strømforsyning. Apple World Travel Adapter Kit virker med alle Apple USB-, USB-C- eller MagSafe-strømforsyninger, der har et aftageligt strømstik (et såkaldt tobenet stik).

mac-usb-c-charge-connector-diagram

Du skal bare skubbe det tobenede stik ud og derefter indsætte mellemstikket for dit land eller område.

Læs mere om, hvor du kan bruge de enkelte adaptere

Kittet indeholder syv adaptere. De fleste adaptere er mærket med en kode på tre tegn, der viser, hvilke lande og områder de kan bruges i. Nogle af mellemstikkene kan bruges i flere lande og områder end angivet.*

travel-adapters-identify-wall-plug

Sådan identificeres din adapter:

Australien og New Zealand (AUS)

Beskrivelse: Flade, vinklede stikben

travel-adapters-parallel-no-holes

Kina, fastlandet (CHN)

Beskrivelse: Flade, parallelle stikben uden huller

Japan og Nordamerika (USA)

Beskrivelse: Flade, parallelle stikben med huller

travel-adapters-round-thick

Korea (KOR)

Beskrivelse: Runde, tykke stikben

travel-adapters-round-thin

Brasilien (BRA)

Beskrivelse: Runde, tynde stikben

travel-adapters-round-thin-angled

Kontinentaleuropa (EUR)

Beskrivelse: Let vinklede, runde og tynde stikben

travel-adapters-three-prong

Hongkong, Qatar, Irland,

Singapore og Storbritannien (GBR)

Beskrivelse: Tre flade stikben

Landet eller området, som du besøger, oplyser muligvis, at netspændingen ligger inden for enhedens understøttede område, men kontroller alligevel, at den leverede netspænding overholder de angivne specifikationer. Overspænding og strømsvigt kan beskadige elektrisk udstyr.