Hukommelsesspecifikationer for Mac Pro (2019)

Læs mere om de forskellige typer hukommelse (RAM), der bruges i Mac Pro (2019).

Mac Pro har en hukommelsescontroller med seks kanaler, der understøtter 12 hukommelsespladser, som du kan bruge til at installere op til 1,5 TB hukommelse ved hjælp af 2933 MHz DDR4 ECC-kompatible DIMM-moduler. Apple anbefaler at anvende Apple-godkendt hukommelse for at sikre kompatibilitet. Du kan købe Apple-godkendt hukommelse online i Apple Store eller ved at besøge en Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret forhandler.

Hukommelseskrav

Når du opgraderer hukommelsen i din Mac Pro, skal den overholde følgende krav:

• 2933 MHz DDR4 DIMM-modul i fuld længde. Det anbefales ikke at blande forskellige hukommelseshastigheder.

• ECC (Error-Correcting Code)

• 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB eller 128 GB DIMM-moduler

• Registreret (R-DIMM-modul) eller indlæsningsreduceret DIMM-modul (LR-DIMM-modul). Du må ikke blande R-DIMM-moduler og LR-DIMM-moduler.

• 288-pin

• Brug hukommelsesmoduler med samme størrelse på alle pladser for at optimere ydeevnen.

• DIMM-moduler med køling understøttes ikke og kan beskadige DIMM-mekanismen.

Mac Pro understøtter både R-DIMM-moduler og LR-DIMM-moduler, men du kan ikke blande disse hukommelsestyper. Hvis du blander R-DIMM-moduler og LR-DIMM-moduler, vil statusindikatoren blinke med en hukommelsesfejl, når du tænder for computeren.

Modelspecifikationer

Mac Pro-model

Maks. RAM

Hastighed

Type

8 kerner

768 GB

2666 MHz DDR4 EEC

LR-DIMM-modul eller R-DIMM-modul

12 kerner

768 GB

2933 MHz DDR4 EEC

LR-DIMM-modul eller R-DIMM-modul

16 kerner

768 GB

2933 MHz DDR4 EEC

LR-DIMM-modul eller R-DIMM-modul

24 kerner

1,5 TB

2933 MHz DDR4 EEC

LR-DIMM-modul eller R-DIMM-modul

28 kerner

1,5 TB

2933 MHz DDR4 EEC

LR-DIMM-modul eller R-DIMM-modul

Apple konfigurerer Mac Pro-modeller, så de indeholder følgende DIMM-typer:

• R-DIMM-moduler til konfigurationer op til 192 GB (6 x 32 GB).

• LR-DIMM-moduler til konfigurationer op til 384 GB (6 x 64 GB) eller mere.

Al hukommelse, der medfølger din Mac Pro, er 2933 MHz. Mac Pro-modeller med 8 kerners processorer har 2666 MHz hukommelse.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du installerer og fjerner hukommelse i din Mac Pro (2019)