Om Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 Release 1 til Tiger

Java 2 Platform Standard Edition (J2SE) 5.0 Release 1-softwareopdateringen understøtter J2SE 5.0-programmer på tværs af platforme og J2SE 5.0-baserede applets i Safari på Mac OS X 10.4 "Tiger".

Denne opdatering ændrer ikke standardversionen af ​​Java på din Mac fra Java 1.4.2 til J2SE 5.0, selvom Java-programmer, der kræver J2SE 5.0, specifikt kan anmode om det. Du kan ændre den foretrukne Java-version for programmer og applets ved at bruge det nye Java Preferences-værktøj. Dette hjælpeprogram installeres af J2SE 5.0-opdateringen på /Programmer/Hjælpeprogrammer/Java/J2SE 5.0/.

Installation af J2SE 5.0 Release 1

1. Få J2SE 5.0-opdateringen her.

2. Dobbeltklik på "J2SE50Release1.dmg" diskbilledarkivet, som du downloadede, så aktiveres den og vises som en disk i Finder.

3. Åbn den aktiverede disk, og dobbeltklik derefter på installationsikonet.

4. Følg vejledningen på skærmen for at færdiggøre installationen.

Softwareudviklere kan besøge Java Reference Library for at få oplysninger om funktionerne i denne udgivelse.