Om sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdateringen til Safari 3 Beta-opdatering 3.0.4

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i sikkerhedsopdateringen til Safari 3-betaopdatering 3.0.4 til Microsoft Windows.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler, diskuterer eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Hvis du vil læse mere om Apple-produktsikkerhed, kan du gå ind på webstedet Apple-produktsikkerhed.

Yderligere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed kan ses i artiklen "Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed."

Hvor det er muligt, bruges der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan finde oplysninger om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen "Apples sikkerhedsudgivelser."

Sikkerhedsopdatering til Safari 3 Beta-opdatering 3.0.4

Safari

CVE-ID: CVE-2007-5858

Fås til: Microsoft Windows XP eller Vista

Effekt: Besøg på et skadeligt websted kan medføre offentliggørelse af følsomme oplysninger.

Beskrivelse: WebKit giver en side mulighed for at navigere i subframes på enhver anden side. Besøg på et skadeligt websted kan udløse et angreb med cross-site-scripting, som kan føre til offentliggørelse af følsomme oplysninger. Denne opdatering løser problemet ved at implementere en strengere navigationspolitik for frames. (Dette problem er rettet for Mac OS X i sikkerhedsopdatering 2007-009.)

Vigtigt: Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, gives kun til informationsformål og udgør ikke en anbefaling eller godkendelse fra Apple. Du bedes kontakte leverandøren for at få yderligere oplysninger.