Sådan kombineres videoer på iPhone

Brug iMovie til at flette flere videoer fra dit fotobibliotek.

Kombiner videoer i iMovie

1. Åbn iMovie på din iPhone. Hvis du ikke har iMovie, kan du downloade den gratis fra App Store.

2. Tryk på Start nyt projekt. Hvis du ikke kan se Start nyt projekt, skal du trykke på Projekter for at vende tilbage til projektbrowseren.

3. Tryk på Film.

ios-16-iphone-14-pro-imovie-nyt-projekt-film-beskåret
  4. For at gennemse videoerne i dit fotobibliotek skal du trykke på Medier, trykke på Video og derefter trykke på Alle.

5. Tryk på en video, du vil kombinere, og tryk derefter på fluebenetfluebenet i lokalmenuen for at vælge den. Valgte videoer har en orange fremhævning.

6. Vælg andre videoer, du vil kombinere.

ios-16-iphone-14-pro-imovie-nyt-projekt-vælg-videoer-beskåret
  7. Tryk på Opret film. Videoer kombineres i den rækkefølge, du valgte dem, men du kan omarrangere dem, efter du har oprettet filmen.

8. Tryk på afspilningsknappen for at se en eksempelvisning:

9. For at gemme din nye video i dit fotobibliotek skal du trykke på knappen Del og derefter trykke på Gem video.

Skift rækkefølgen af videoerne

Når du har tilføjet videoerne, kan du ændre den rækkefølge, de vises i, når du afspiller filmen. På iMovie-tidslinjen (under vinduet til eksempelvisning) skal du trykke på den video, du vil flytte, holde fingeren nede og derefter trække den til en ny position.

Hvis du ikke kan se alle videoerne på tidslinjen, skal du knibe tidslinjen sammen for at zoome ud.

Rediger videoen

Når du har kombineret videoer, kan du ændre længden af hver video, tilføje effekter og meget andet på iMovie-tidslinjen.

1. For at ændre længden af en af videoerne på tidslinjen skal du trykke på videoen for at vælge den (angivet med en gul kant rundt om videoen) og derefter trække i venstre eller højre side af klippet. Hvis du ikke kan trække kanten af klippet for at gøre det længere, har det sin maksimale længde.

2. For at ændre overgangen fra en video til den næste skal du trykke på symbolet mellem to klip for den overgang, du vil ændre, og derefter vælge en indstilling såsom IngenIngen eller UdviskningUdviskning. Standardovergangen er Opløs.

ios-16-iphone-14-pro-imovie-overgang-beskåret
  3. For at tilføje endnu en video skal du trykke på knappen Tilføj medierTilføj medier, trykke på Video, trykke på Alle for at gennemse dit bibliotek og derefter vælge de videoer, du vil tilføje.

4. Tryk på OK, når du er færdig.

Del din video

1. Hvis du stadig er i redigeringstilstand, skal du trykke på OK.

2. Tryk på knappen Del knappen Del.

3. Vælg Gem video for at gemme videoen i dit fotobibliotek. Eller vælg en metode til at sende videoen til andre, f.eks. med AirDrop, Mail eller Beskeder.

ios-16-iphone-14-pro-imovie-gem-video-beskåret