Om hurtige sikkerhedsopdateringer til iOS, iPadOS og macOS

Hurtige sikkerhedsopdateringer leverer vigtige sikkerhedsforbedringer mellem softwareopdateringer.

Hurtige sikkerhedsopdateringer er en ny type softwareudgivelse til iPhone, iPad og Mac. De leverer vigtige sikkerhedsforbedringer mellem softwareopdateringer – for eksempel forbedringer af Safari-webbrowseren, WebKit-frameworkstakken eller andre kritiske systembiblioteker. De kan også bruges til at afhjælpe visse sikkerhedsproblemer hurtigere, såsom problemer der kan udnyttes offentligt.

Nye hurtige sikkerhedsopdateringer leveres kun til de nyeste versioner af iOS, iPadOS og macOS, begyndende med iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 og macOS 13.3.1.

Din enhed anvender automatisk hurtige sikkerhedsopdateringer som standard. Hvis det er nødvendigt, bliver du bedt om at genstarte din enhed. Sådan kontrollerer du indstillingerne på enheden:

• På iPhone eller iPad: Gå til Indstillinger > Generelt > Softwareopdatering > Automatiske opdateringer, og sørg for, at "Sikkerhedsopdateringer og systemarkiver" er slået til.

• På Mac: Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger. Klik på Generelt i indholdsoversigten, og klik derefter på Softwareopdatering til højre. Klik på knappen Vis DetaljerIngen alt leveret for billede ved siden af ​​Automatiske opdateringer, og sørg for, at "Installer sikkerhedssvar og systemfiler" er slået til.

Når en hurtig sikkerhedsopdatering er blevet anvendt, vises et bogstav efter softwareversionsnummeret, som i dette eksempel: macOS 13.3.1 (a).

Hvis du vælger at deaktivere denne indstilling eller ikke at anvende hurtige sikkerhedsopdateringer, når de er tilgængelige, modtager din enhed relevante rettelser eller delløsninger, når de medtages i en efterfølgende softwareopdatering.

Du kan få flere oplysninger om en bestemt hurtig sikkerhedsopdatering i artiklen Apples sikkerhedsudgivelser.