Sådan deler du Wi-Fi-adgangskoden fra iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du deler adgangskoden til Wi-Fi-netværket med venner og familie.

Før du begynder

• Sørg for, at begge enheder har den nyeste version af iOS eller iPadOS eller macOS High Sierra eller nyere.

• Slå Wi-Fi og Bluetooth til på begge enheder. Slå Internetdeling fra på begge enheder.

• Log på iCloud med dit Apple-id. Kontroller derefter, at den e-mailadresse, som du bruger som Apple-id, er gemt under den anden persons Kontakter. Og sørg for, at du har den anden persons e-mailadresse gemt under dine Kontakter.

• Hold den anden persons enhed inden for Bluetooth- og Wi-Fi-rækkevidde.

Sådan deler du din Wi-Fi-adgangskode

1. Sørg for, at din enhed (den, der deler adgangskoden) er låst op og sluttet til Wi-Fi-netværket.

2. Vælg Wi-Fi-netværket på den enhed, som du vil tilslutte.

3. Tryk på Del adgangskode på din enhed, og tryk derefter på OK.

iPhone-skærm med en visning af, hvordan du deler din Wi-Fi-adgangskode.

Har du stadig brug for hjælp?

Hvis du stadig ikke kan dele din Wi-Fi-adgangskode, kan du følge disse trin og prøve igen efter hvert trin:

1. Hvis du ikke kan se indstillingsanimationen, skal du genstarte begge enheder og prøve igen.

2. Hvis du stadig ikke kan dele Wi-Fi-adgangskoden, skal den anden person indtaste adgangskoden manuelt.