Flyt et barn til en anden gruppe ved hjælp af Familiedeling

Børn under 13 år skal være en del af en familiegruppe, der administreres af en forælder eller værge. Hvis et barn skal fjernes fra en gruppe, skal du eller en anden værge invitere barnet til at deltage i en anden gruppe. Alternativt kan den nuværende familiearrangør kan slette barnets konto.

Inviter barnet til en anden familie

Godkend anmodningen

Slet barnets konto

Inviter barnet til en anden familie

Hvis et barn skal flyttes til en anden familiegruppe, skal du eller en anden værge invitere barnet. Når du har sendt invitationen, skal barnets nuværende familiearrangør godkende anmodningen på sin iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Herefter vil barnet blive flyttet fra barnets nuværende familiegruppe til den anden familiegruppe.

Inviter et barn fra din iPhone, iPad eller iPod touch

Se, hvordan du inviterer barnet personligt, ved at følge trinnene nedenfor.

I iOS 16 eller nyere

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på Familie.

3. Tryk på knappenAdd Member buttonNo alt supplied for Image.

No alt supplied for Image
  4. Tryk på Inviter andre.

5. Tryk på Inviter personligt.

6. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.

7. Følg trinnene på skærmen.

8. Når barnets nuværende familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du følge trinnene på skærmen for at give forældregodkendelse og bekræfte, at du er voksen.

Hvis du vil se status på anmodningen, skal du gå til Indstillinger, trykke på Familie og derefter trykke på barnets navn.

I iOS 15 eller tidligere

1. Gå til Indstillinger.

2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Familiedeling.

3. Tryk på Tilføj medlem.

4. Tryk på Inviter personer.

5. Tryk på Inviter personligt.

6. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.

7. Følg trinnene på skærmen.

8. Når barnets nuværende familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du følge trinnene på skærmen for at give forældregodkendelse og bekræfte, at du er voksen.

Hvis du vil se status på anmodningen, skal du gå til Indstillinger, trykke på dit navn, trykke på Familiedeling og derefter trykke på barnets navn.

Inviter et barn fra din Mac

Se, hvordan du inviterer barnet personligt, ved at følge trinnene nedenfor.

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger, og klik derefter på Familie. I macOS Monterey eller en tidligere version skal du vælge Apple-menuen  > Systemindstillinger og derefter klikke på Familiedeling.

2. Klik på knappen Tilføj person. I macOS Monterey eller en tidligere version skal du klikke på knappen TilføjNo alt supplied for Image.

3. Klik på Inviter personer.

No alt supplied for Image
  4. Klik på Inviter personligt, klik derefter på Fortsæt.

5. Bed barnet om at indtaste sit Apple-id og sin adgangskode. Læs om, hvad du skal gøre, hvis barnet har glemt sin adgangskode.

6. Følg trinnene på skærmen.

7. Når barnets nuværende familiearrangør har godkendt anmodningen, skal du følge trinnene på skærmen for at give forældregodkendelse og bekræfte, at du er voksen.

Hvis du vil se status på anmodningen, skal du åbne Systemindstillinger, klikke på Familie og derefter klikke på barnets navn. I macOS Monterey eller tidligere versioner skal du åbne Systemindstillinger, klikke på Familiedeling og derefter klikke på barnets navn.

Godkend anmodningen

Hvis du er barnets nuværende familiearrangør, modtager du en notifikation, når en arrangør fra en anden familiegruppe har inviteret barnet til at deltage i vedkommendes familie. Du kan godkende fra notifikationen eller følge disse trin. Efter godkendelsen forlader barnet din familiegruppe for at blive en del af den nye familiegruppe.

Læs mere om, hvad der sker, når et familiemedlem forlader gruppen

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Hvis barnet bruger Apple Card for familien eller Apple Cash for familien, skal du lukke barnets Apple Cash-konto og fjerne barnet fra den delte Apple Card-konto.

2. Hvis du har indstillet et Apple Watch for barnet, skal du bruge appen Watch på din iPhone eller iPad til at fjerne enheden. Den nye forælder eller værge kan så indstille uret i sin familiegruppe.

3. Gå til Indstillinger for at godkende invitationen.

4. Under dit navn vises en notifikation med teksten "Family Transfer Request" ("Anmodning om familieoverførsel").

5. Tryk på notifikationen, og følg vejledningen på skærmen.

På din Mac

1. Hvis barnet bruger Apple Card for familien eller Apple Cash for familien, skal du lukke barnets Apple Cash-konto og fjerne barnet fra den delte Apple Card-konto.

2. Hvis du har indstillet et Apple Watch for barnet, skal du bruge appen Watch på din iPhone eller iPad til at fjerne enheden. Den nye forælder eller værge kan så indstille uret i sin familiegruppe.

3. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger for at godkende invitationen.

4. Under dit navn vises en notifikation om, at barnet er blevet inviteret til Familiedeling.

5. Klik på Fortsæt, og følg vejledningen på skærmen.

Slet barnets konto

Børn under 13* år kan ikke fjernes fra en familiegruppe. I stedet kan du eller en anden værge slette barnets konto og om nødvendigt oprette en ny konto til barnet.

Læs om, hvordan du sletter et barns Apple-id

Opret et Apple-id til et barn

* Aldersbegrænsningen afhænger af land og område.